Transparent
Inloggen
Sluiten

Gaaei: "Ik ben blij dat ik mezelf heb kunnen laten zien"

4 april 2024 23:18

Anton Gaaei leek lang de matchwinner te worden, maar helaas kreeg de wedstrijd een ongelukkig einde, volgens de Deen zelf: "We moeten doorgeven om de vijfde plek vast te houden. Het is heel ongelukkig op het einde. We hoopten op de drie punten. Het enige dat nu nog telt zijn overwinningen. Ik ben teleurgesteld dat we niet de punten hebben binnen gesleept, maar ik ben wel blij dat ik mezelf heb kunnen laten zien vanavond. Deze goal betekende veel voor me. Het was een moeilijke start. Ik ben er blij mee, ondanks het gelijkspel. Ik weet dat ik een goed schot heb en het was tijd om dat te laten zien. Mentaal waren het zware maanden. Ik probeer positief te blijven en hard te werken. Het geloof is er dat ik de kwaliteiten heb. Na de trainingen probeer ik niet te veel met voetbal bezig te zijn en kracht te halen uit vrienden en familie. Binnen Ajax heb ik veel steun gehad aan de spelers, de staf, de mental coaches en mijn familie en vrienden. Voetbal is hier en nu, dus je moet niet in het verleden blijven hangen. De focus probeer ik op het hier en nu, vrienden familie en de spelers en de staf te houden."




Discussieer mee op de forums


Tags

gaaei anton betekende doorgeven gesleept matchwinner mental

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos