Transparent
Inloggen
Sluiten

Bergwijn: "We hebben goed op ons donder gekregen in de rust"

31 maart 2024 15:55

Steven Bergwijn stond weer in de basis en hoopte dat Ajax na een comfortabele overwinning op weg was: "Ik denk dat we na 25 á 30 minuten ineens andere dingen gaan doen en te veel de lange bal gingen spelen. Het leek erop dat we de bal niet meer wilden hebben. Dan gaan we in hun spel mee en dat hadden we niet moeten doen. We hebben goed op ons donder gekregen in de rust. We moesten veel scherper zijn en een hoger baltempo spelen volgens de trainer."

Er was veel dynamiek en wisseling tussen Godts, Akpom en Bergwijn en de bezetting wisselde dus een aantal keer. Dat was afgesproken, aldus Bergwijn: "Ik denk dat we alle drie op elke positie uit de voeten kunnen . Dan maakt het niet uit waar je staat, als de posities maar bezet zijn. We hadden wel iets meer aan loopacties moeten maken en ik vond ons verder nog wel slordig. Ook na vandaag voelen de benen weer zwaar, maar we blijven eraan werken."




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn donder akpom baltempo dynamiek godts scherper wisseling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos