Transparent
Inloggen
Sluiten

Oranjeselectie stapt tot in de vroege uurtjes; ID&T ontkent reservering; Advocaat stapt op?

18 november 2003 13:51

Verslaggever: HN

In het Parool doet columnist Henk Spaan een boekje open over zeker tien internationals, waaronder Andy van der Meyde, die na de met 1-0 verloren interland tegen Schotland een nachtje zouden zijn doorgezakt. De party-gangers zijn om drie uur 's nachts de Passengers Terminal in Amsterdam binnengestapt waar op dat moment een feest plaatsvond. Een woordvoerster van de organisatie van 'Convertible' gaf toe dat "de twaalfhonderd euro kostende tienpersoonstafel in de Vip-ruimte al maanden tevoren door de spelers was gereserveerd. Met drieduizend bezoekers is Convertible een van de intiemere feesten van ID&T." Zeker gezien het teleurstellende resultaat in Glasgow wordt het nachtje doorzakken als ongepast beschouwd. Of de Ajacieden Rafael van der Vaart en Wesley Sneijder ook op het feest aanwezig waren is niet bekend.

In de aanloop naar de beslissende interland van aanstaande woensdag in de Amsterdam Arena rommelt het dus in het Oranjekamp. Columnist Raymond Beaard van VI meldt op de website van het voetbalweekblad dat Dick Advocaat ongeacht het resultaat na woensdag opstapt als bondscoach. De geplaagde oefenmeester zou geen vertrouwen meer hebben in de professionaliteit van zijn internationals.

update:

Persbericht van ID&T:

"Naar aanleiding van het bericht van Henk Spaan onder de kop "Andy mocht mee, nachtje doorzakken" in het Parool van dinsdag 18 november 2003, het volgende.

Entertainment & mediabedrijf ID&T is onder meer organisator van het in de column genoemde evenement 'Convertible' dat zaterdag 15 november jl. werd gehouden in de Passengers Terminal in Amsterdam. Convertible is een jaarlijks door ID&T georganiseerd clubfeest. Het uitverkochte feest trok 3000 bezoekers. Op Convertible draaiden DJ's Roog, Tim deLuxe, Marnix en Ricky Rivaro. Het feest had als thema 'Zen' en werd in oosterse sferen gevierd.

ID&T verstrekt nimmer informatie over (vip)bezoekers van haar evenementen.

ID&T kan in reactie op voornoemd bericht wel mededelen dat van de door de heer Spaan genoemde reservering van een VIP-tafel door spelers van het Nederlands Elftal geen sprake is. Er is door ID&T aan de heer Spaan ook geen informatie verstrekt."

Meer op
Tags

convertible spaan advocaat nachtje reservering vip andy columnist doorzakken heer oranjeselectie passengers terminal uurtjes arena beaard binnengestapt boekje clubfeest column doorgezakt draaiden drieduizend entertainment evenement feesten gangers glasgow intiemere kostende marnix mededelen mediabedrijf meyde nachts oefenmeester oosterse oranjekamp party persbericht plaatsvond professionaliteit rafael ricky rivaro rommelt roog schotland sferen thema tienpersoonstafel tim twaalfhonderd uitverkochte vaart voetbalweekblad voornoemd woordvoerster zen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

administratie amerika bevolking binnenvallen blind danny donbass elsimao heitinga janoekovitsj kiev kremlin krim macmanus medvedchuk militaire mislintat navo oekraiense oekraine oorlog poetin presidentiele putin rusland russen rvc shogun westen zelenski