Transparent
Inloggen
Sluiten

Bergwijn: "Ik probeer nu altijd voor de man te komen"

17 maart 2024 19:32

Steven Bergwijn vond net als Akpom dat Ajax twee punten had verloren en niet een gewonnen: "Zeker in die laatste minuut voel ik een duidelijke duw in mijn rug. Dus ik had verwacht een fluitje te horen of dat hij minimaal zou gaan kijken. In de eerste helft zagen we dat we scherper moesten zijn in de zestien en dan kun je er een of twee maken. Bij mijn goal was ik er ook bewust mee bezig dat ik scherper was dan de verdediger. Soms betrap ik me erop dat ik soms nog te veel slaap op zo'n moment. Ik probeer nu altijd voor de man te komen."

Het was de eerste wedstrijd voor de aanvoerder sinds zijn blessure die een update gaf over zijn fysieke gesteldheid: "Het was wel weer zwaar. Individueel trainen is wel echt anders. Ik heb zware benen, maar op het veld moet gewoon de knop om. De komende week gaan we weer hard trainen tijdens de interland break om weer fit te worden."
Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn scherper akpom duw fluitje gesteldheid knop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs gaaei gooide henderson kiki kruisje liverpool metz mikautadze misehouy mum porto sevic sosa steijn sutalo