Transparent
Inloggen
Sluiten

Van 't Schip: "De eerste helft waren we niet overtuigend"

17 maart 2024 19:25

Trainer John van 't Schip gaf aan dat hij in de rust wel heeft aangegeven dat er de weinig aanwezigheid was in de zestien van Sparta. Dat zag hij in de tweede helft wel terug, aldus Van 't Schip: "We hadden ogenschijnlijk controle over de wedstrijd, maar je komt wel met 2-0 achter. De eerste helft was de laatste fase niet overtuigend genoeg en hadden we een aantal keer eerder moeten schieten bijvoorbeeld. De bezetting was niet goed. Het ging wel beter in de tweede helft. Het helpt niet dat je snel achter komt. Daardoor begin je gelijk slecht aan de tweede helft. Maar ik dat we wel goed gespeeld hebben. Ik moet het team een compliment geven dat ze zich hebben terug geknokt."

Positief was de trainer ook over de teruggekeerde Godts en Bergwijn: "Ik denk dat Mika een hele goede wedstrijd heeft gespeeld, zeker voor de eerste keer in de basis. Hij had veel dreiging vanaf links en hij was onze gevaarlijkste man. Hij speelde eigenlijk wel langer dan voorzien. In de rust hebben we het gecheckt en hij kon door. Daardoor konden we daarna Bergwijn brengen die eigenlijk maar 30 minuten kon spelen."
Tags

bergwijn aanwezigheid dreiging gecheckt geknokt godts mika sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs godts gooide henderson kiki kruisje liverpool metz mikautadze mislintat mum porto sevic sosa steijn sutalo transferbeleid