Transparent
Inloggen
Sluiten

Akpom: "Dit gelijkspel voelt als een nederlaag"

17 maart 2024 19:12

Akpom was na zijn goal en assist de KPN Man of the Match. De aanvaller was ondanks zijn goal en assist niet tevreden met het gelijkspel, zo gaf hij aan: "Dit zijn de wedstrijden die je wilt winnen. Dus misschien voelt dit gelijkspel zelfs als een nederlaag. Maar als we positief kijken hebben we een punt. We willen meer, maar we moeten kijken naar de positieve punten. De trainer wilde dat ik meer dreiging in de 16 bracht. Dat heeft de trainer ook aan het team gevraagd in de rust. Terug kijkend hadden we misschien zelfs moeten winnen, want we kregen nog genoeg kansen."

De assist van Henderson was op maat, de kopbal van Akpom was goed geplaatst in de hoek. Dat hij de goal op deze manier maakte verraste de spits niet: "Hier train en droom ik van. Ik moet zorgen dat ik op de juiste plek sta en het voelt goed om hem zo binnen te koppen. Dit is een van mijn kwaliteiten. Ik draag graag mijn steentje bij met doelpunten om daarmee belangrijk te zijn. Ook met mijn assist ben ik blij dat ik het team kon helpen."
Tags

akpom dreiging henderson kijkend kpn match steentje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs gaaei godts gooide henderson kiki kruisje liverpool metz mikautadze mum porto sevic sosa steijn sutalo