Transparent
Inloggen
Sluiten

Ramaj: "Hij gaat vol voor de man en raakt de bal niet"

15 maart 2024 00:03

Diant Ramaj gaf aan erg teleurgesteld te zijn over de wedstrijd: "Ik denk dat we het moeilijk hadden na de rode kaart en dat we het ons plan moeilijk konden uitvoeren met 10 man. Ik denk dat Aston Villa hoog druk zette en wij niet in ons spel kwamen. We speelde de lange bal te spelen, maar het leverde maar een kans op. We willen altijd proberen er voetballend uit te komen. Maar soms is het riskant en een paar keer ging het bijna mis."

Over het duel met Watkins, was er discussie of de aanvaller wellicht de rode kaart had moeten krijgen. Ramaj vond zelf het volgende van de actie van Watkins: "Hij gaat vol op de man en raakt de bal helemaal niet. De scheids besloot tot een gele kaart en daar moeten we het mee doen."




Discussieer mee op de forums


Tags

ramaj watkins diant riskant scheids villa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos