Transparent
Inloggen
Sluiten

Brobbey: "Het tempo was laag"

10 maart 2024 18:03

Brian Brobbey had vooraf last van zijn linkerhamstring en werd daarom rust gegund, zo gaf de spits aan: "Mijn linker hamstring zat heel strak en ik wilde hem niet forceren. Het liefst win je met 4-0 zodat ik er niet in hoef te komen, maar ik moest toch invallen."

Ajax kreeg weinig kansen en Brobbey werd weer tot man of the match gekozen. Dat doet de speler weinig als de ploeg niet wint en de spits niet scoort. Vanaf de kant was het voor de spits ook duidelijk dat het niet lekker liep tot zijn invalbeurt: "De tweede helft begonnen we erg slording. Het tempo was laag en we speelden veel breedteballen. Het systeem blijft even wennen, maar ik denk dat we dit systeem nodig hebben. Ik kan me er wel in vinden."




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey breedteballen linkerhamstring match slording strak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah utrecht voetbalkwaliteiten zucht