Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax zondag in eigen huis tegen Fortuna Sittard

8 maart 2024 23:02

Zondagmiddag komt Ajax opnieuw in actie in de Johan Cruijff ArenA als de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard wacht. De Limburgers zijn bezig aan een verrassend seizoen en zijn vol in de race voor een plek in de play-offs voor Europees voetbal.

Ajax speelde voor de Eredivisie 24 keer eerder tegen Fortuna en kan daarin uitstekende cijfers overleggen. Liefst 22 keer werd er gewonnen, 1 keer werd er gelijkgespeeld en ook maar 1 keer werd er verloren. De grootste zege is 5-0 en dat lukte voor het laatst in het seizoen 2021/2022.

De selectie van Fortuna Sittard kent met Mitchell Dijks en Kaj Sierhuis ook twee spelers met een verleden bij Ajax. Beide spelers speelden in de jeugdopleiding van Ajax. Dijks kwam uiteindelijk tot 80 officiële wedstrijden in het eerste elftal, terwijl Sierhuis tot 3 duels kwam.




Tags

fortuna dijks sierhuis arena eredivisie kaj

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht