Transparent
Inloggen
Sluiten

Mannsverk: "Villa had vandaag moeite om ons onder druk te zetten"

8 maart 2024 00:00

Mannsverk zei dat hij en een aantal zijn teamgenoten felicitaties kregen na de wedstrijd, maar volgens de middenvelder was dat niet aan de orde: "Uiteindelijk speel je alsnog geluk. We zijn niet tevreden met een gelijkspel. Wel ging het om de teamprestatie vandaag en die was goed. We speelden goed met de druk en je zag dat Villa er moeite mee had. Het was goed te zien dat een aantal spelers niet zag wat ze moesten doen. Als een tegenstander als Aston Villa het niet weet tegen jou, kun je dat als compliment zien."

Waar Ajax eerder dit seizoen veel goals en tegen kreeg, was vandaag de wedstrijd dat Ajax de minste kansen tegen kreeg. Volgens de Noorse middenvelder is dat een teken dat Ajax stappen maakt: "Met deze manier van spelen voelen we ons goed en vinden we de balans. We ontwikkelen ons en we vertrouwen elkaar en het teamgevoel is goed. Villa had vandaag moeite om ons onder druk te zetten en dat geeft een goed gevoel. We vinden nu meer een structuur."




Tags

villa mannsverk felicitaties teamgevoel teamprestatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos