Transparent
Inloggen
Sluiten

Hato: "We gingen gewoon deze wedstrijd in om te winnen"

7 maart 2024 23:52

Jorrel Hato speelde vandaag op zijn 18e verjaardag de wedstrijd tegen Aston Villa. Zoals de trainer ook zei, speelde de verdediger een volwassen wedstrijd. De verdediger sprak van een prima wedstrijd vanuit Ajax: "Ik denk dat we niet heel veel kansen hebben gecreëerd, maar wel een aantal grote kansen via Kenneth en Brian. Zij hebben ook niet heel veel kansen gekregen, dus de 0-0 is wel een beetje terecht."

Vooraf was er veel scepsis over de kansen van Ajax tegen Aston Villa. Hato over de tegenstander van vanavond: "Tuurlijk, je weet dat je tegen een goede tegenstander speelt die 4e staat in de Premier League. Maar we waren niet verbaasd. We gingen gewoon deze wedstrijd in om te winnen. Het was mooi dat we in dit systeem groeien en je merkt dat het vertrouwen is toegenomen. Ik denk dat de ruimtes dicht bij elkaar houden in dit systeem en dat we weinig kans weggeven. Ik denk dat we veel mee kunnen meenemen naar volgende week en we gaan er met veel vertrouwen naar toe."




Discussieer mee op de forums


Tags

hato villa jorrel scepsis

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht