Transparent
Inloggen
Sluiten

Henderson: "Verdedigend stonden we goed"

3 maart 2024 15:48

Voor Jordan Henderson was het zijn eerste overwinning sinds zijn komst naar Ajax, waar hij uiteraard ook blij mee was: "Ik ben altijd blij als we winnen. Drie nodige punten en we hebben het goed gedaan vandaag. We wisten dat het lastig zou worden, maar blij met de punten. De doelpunten spelen we goed uit en we hadden de wedstrijd onder controle. Verdedigend stonden we goed en ik denk dat we ook blij mogen zijn met de nul achterin."

Ook Henderson ging in over het nieuwe systeem: "We zijn er druk mee bezig. We trainen er veel op en proberen details te verbeteren. We staan meer compact en we moeten er voor zorgen dat we samen aanvallen en verdedigen. De trainer denkt dat dit voor nu het beste systeem is en ik hoor er ook positieve reacties op. Vorige week kon het beter, maar vandaag kunnen we tevreden zijn. Al blijven er natuurlijk genoeg verbeterpunten. Ik heb veel contact met de technische staf, omdat zij het van de zijkant zien en ik vanuit het veld. Ik bespreek de details met ze en probeer dit met de spelers te delen."




Discussieer mee op de forums


Tags

henderson compact jordan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos