Transparent
Inloggen
Sluiten

Onderzoek naar Sven Mislintat in afrondende fase

28 februari 2024 21:24 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Onderzoek naar Sven Mislintat in afrondende fase; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt Ajax dat het onderzoek naar de mogelijke belangenverstrengeling van Sven Mislintat in de afrondende fase zit. De club zal de belangrijkste bevindingen en conclusies uit dit onderzoek zelf openbaar blijven. Ajax zal bovendien ook een buitengewone vergadering van aandeelhouders uitschrijven om alles te kunnen bespreken met de aandeelhouders.

In september van vorig jaar is forensisch accountant KPMG een onderzoek gestart naar specifieke transacties die plaats vonden toen Mislintat bij de club actief was als directeur voetbalzaken onder de uiteindelijke verantwoordelijkheid van de Raad van Commissarissen.

Vooruitlopend op de afronding van het onderzoek is al een Protocol Beoordeling Belangenverstrengeling ingevoerd en is binnen de RvC van Ajax een Integriteitscommissie gevormd. Deze Commissie ziet toe op de naleving van het Protocol en adviseert de RvC bij (potentieel) tegenstrijdig belang bij leden van de directie en/of de RvC.

Meer op Ajax.nl




Tags

mislintat afrondende rvc belangenverstrengeling protocol accountant afronding forensisch integriteitscommissie kpmg naleving openbaar potentieel tegenstrijdig transacties uitschrijven vooruitlopend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Van Praag kennende wordt alles straks met de mantel der liefde bedekt om geen verdere schade aan de naam en handelsmerk Ajax toe te brengen en gaat deze boef op weg om met mooipraterij de volgende club naar de afgrond te brengen.
Je komt ze overal tegen deze mooipraters en er blijven mensen intrappen.
Sterker het zijn dezelfde mensen die er de volgende keer weer intrappen dus goed dat v d Sar en Hendriks weg zijn want die zijn er verantwoordelijk voor.
Goed dat Van Praag geen rechter is in het Marengo-proces anders zit ik van de zomer een biertje op een terras te drinken aan het tafeltje naast Taghi.
+5/-0

2 maanden geleden
Hendriks vertrekt 1 maart. Is het toeval dat dit onderzoek nu bijna klaar is?
+3/-0

2 maanden geleden
Komt natuurlijk niks uit gezien de toezichthouders er nog steeds zitten en de “externe” partij hebben gekozen. ‘Wij van wc eend………..’
+4/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah utrecht voetbalkwaliteiten zucht