Transparent
Inloggen
Sluiten

'Engelse top aast op komst van Diant Ramaj'

28 februari 2024 21:16 - Bild
Foto: Pro Shots

"Engelse top aast op komst van Diant Ramaj"; image source: Pro Shots

Meerdere clubs uit de Engelse top hebben interesse getoond voor Diant Ramaj. Dat meldt BILD-hoofdredacteur Christian Falk. Zowel Arsenal, Manchester United als Chelsea heeft belangstelling voor de doelman van Ajax. Ramaj heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2028.
Discussieer mee op de forums


Tags

ramaj diant arsenal bild chelsea falk hoofdredacteur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Goede keeper maar nou ook weer niet de hemel op aarde.
Engelse clubs zijn bereid veel geld uit te geven dus als met dat geld het evenwicht in het team hersteld kan worden zou ik het verstandig vinden.
+2/-2

 
2 maanden geleden
Een goede keeper is van levensbelang voor een elftal. Toch worden er zelden hele grote bedragen voor keepers betaald. Als het gerucht al waar is dan denk ik dat ze Ramaj zien als een optie voor de lange termijn die ze goedkoop op willen pakken. Ik zie niet snel een club komen die 30-40 miljoen gaat bieden.

Nee, je kunt veel beter alles dat echt niet voldoet gaan slijten en dat zijn er heel veel en dat zou bij elkaar veel meer opleveren dan de meesten nu denken. Verkoop (bijvoorbeeld): Rulli(3), Gorter(1), Gaaei(2), Sánchez(3), Medic(1), Sutalo(12), Ávila(5), Sosa(8), Fitz-Jim(1), Ünüvar(1), Berghuis(3), Conceição(5), Rasmussen(1), Akpom(8), Mikautadze(10), Bergwijn(16) en je zit al op ongeveer 80 miljoen (en ik vind dit lage inschattingen).

Hou je nog Ramaj, Setford?, Gooijer, Rensch, Kaplan, Hato, Wijndal, Van den Boomen, Henderson, Tahirovic, Vos, Mannsverk, Taylor, Hlynsson, Forbs, Brobbey, Rijkhoff, Godts, Van Axel Dongen over als kern. Veel verdedigers eruit zo. Dan 3-4-3?

Ramaj; Rensch, Kaplan, Hato; Mannsverk, Henderson, Vos, Taylor; Forbs, Brobbey, Godts. Bank: Setford, Gooijer, Wijndal, Van den Boomen, Tahirovic, Hlynsson, Rijkhoff, Van Axel Dongen.

Is maar een voorbeeld want je wilt ook herinvesteren. Echter is het duidelijk dat je zo'n buitensporig grote selectie hebt dat je heel veel spelers kunt verkopen en dat dit dus je transferbudget gaat creëren.
+2/-3

 
2 maanden geleden
Jij hebt er verstand van😆😆Taylor laat je blijven🤮
+4/-0

 
2 maanden geleden
Het was meer om te laten zien dat bij een juiste aanpak van het proces, dus de nadruk op verkoop van overbodige spelers er al snel een mooi kapitaal vergaard kan worden. Daarbij heb ik geprobeerd zoveel mogelijk een algemene opinie te volgen om niet de nadruk te leggen op de details. Ten eerste zou ik voor de meeste spelers hogere bedragen eisen dan ik heb genoemd, maar goed dan krijg je al snel de reactie dat dit onrealistisch is.

Ten tweede heb je groot gelijk om Taylor te willen verkopen. Daar ben ik het mee eens. Het is niet zo dat hij er helemaal niets van kan, maar we hebben inmiddels genoeg bewijs dat hij niet erg geschikt is om op een driemans-middenveld te spelen in een 4-3-3-systeem.

Als we het hebben over details. Gezien de huidige samenstelling van de selectie ga ik hard in tegen het afzeiken van Gaaei. Vind ik een nuttige speler in het team en wel zodanig dat hij bij mij nu in de basis zou staan. Evenzogoed vind ik Sosa onze beste man voor de linkerflank en totdat we een betere vinden zou ik hem gewoon houden. En Hlynsson zie ik net als Martha niet slagen bij Ajax.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Jij kunt beter de prijzen bepalen bij de kringloop winkel.
+3/-0

2 maanden geleden
Niet doen. Ook ten Hag is weer van de partij opzouten met die kale die toch de zak gaat krijgen
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat ten Hag er tussen zit weet je al voordat je zo'n bericht opent ;)
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Voor €100m valt er natuurlijk over te praten :P
+2/-0

2 maanden geleden
Naar mijn mening moet 25 miljoen nu wel mogelijk zijn. Aan het eind van volgend jaar is die 40 miljoen waard. Ik vind een goede keeper eigenlijk wel prettig maar om te zeggen dat het een wereldtopper is? Ik weet het niet. Een topper ipv een wereldtopper is op zich ook wel goed voor ons (gezien de huidige omstandigheden).
+3/-1

2 maanden geleden
Dit was te verwachten. Ramaj is niet alleen een jonge doelman wie in een rap tempo grote indruk maakt, maar hij heeft ook het soort karakter wat je zoekt in een doelman.
+4/-0

2 maanden geleden
Geloof er niets van dat Engelse clubs heel veel voor hem gaan betalen. Alleen Ten Hag misschien.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao godts hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk medic mikautadze praag ramaj rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal wijs