Transparent
Inloggen
Sluiten

Thuiswedstrijd tegen Excelsior verplaatst

27 februari 2024 14:58 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Thuiswedstrijd tegen Excelsior verplaatst; image source: Pro Shots

De thuiswedstrijd van Ajax tegen Excelsior is verplaatst naar woensdag 24 april. Dat heeft de KNVB bekend gemaakt. Het duel in de Johan Cruijff ArenA zal dan om 21.00 uur beginnen. Aanvankelijk zou de wedstrijd op zondag 28 april worden gespeeld, maar Ajax Vrouwen heeft kans om de halve finale van de UEFA Women's Champions League te halen en deze zal dan mogelijk op die datum worden gespeeld.

Update 16:41: Ajax bevestigt via de officiële kanalen dat de wedstrijd tegen Excelsior is verplaatst. In tegenstelling tot wat de KNVB meldt is de eventuele halve finale van de UEFA Women's Champions League echter niet de reden. Omdat Ajax is uitgeschakeld in de TOTO KNVB Beker zal het in april een langere periode zonder wedstrijden zijn en dat werd vanuit de technische staf niet wenselijk geacht. Om die reden werd het verzoek ingediend de wedstrijd te verplaatsen.

Meer op KNVB.nl
Tags

excelsior knvb uefa women arena

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Hier maken ze niet echt vrienden mee. Er waren de nodige kaarten verkocht aan ouders met kinderen. Dat geld ben je nu waarschijnlijk kwijt. De reden slaat ook nergens op. En ook nog eens die tijd. Wat slecht …….
+2/-0

2 maanden geleden
Het lijkt mij niet echt een goede reden, maar blijkbaar kan dat dus
+1/-0

2 maanden geleden
In tegenstelling tot de technische staf vind ik een langere periode (ik dacht persoonlijk aan de periode maart tot en met mei) zonder wedstrijden zeer wenselijk.
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Ja je moet natuurlijk geen periode zonder wedstrijden willen want dan heb je meer tijd om te trainen. Straks gaan supporters nog iets geks verwachten als iets dat lijkt op een systeem, automatismen, fittere spelers, doelgerichtheid of betere standaardsituaties!

The horror!!!

Maar goed als die wedstrijd niet verplaatst kon worden zouden ze vast een tijdje vakantie hebben gekregen want ze zullen wel moe zijn na al die topprestaties ... :denk
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao godts gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk medic mikautadze praag ramaj rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal