Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax heeft lijstje met vijf namen voor functie van technisch directeur'

26 februari 2024 18:20 - Kick-off Podcast
Foto: Pro Shots

"Ajax heeft lijstje met vijf namen voor functie van technisch directeur"; image source: Pro Shots

Ajax wil als Alex Kroes op 15 maart aan de slag gaat bij de club gas geven om een nieuwe technisch directeur aan te stellen. Dat geeft clubwatcher Mike Verweij aan in de Kick-off Podcast van De Telegraaf. Volgens Verweij heeft de club momenteel een lijstje liggen met vijf kandidaten, wiens namen hij momenteel nog niet weet.

De club zal na 15 maart ook actief op zoek gaan naar een nieuwe trainer, omdat Ajax niet verder lijkt te willen met John van 't Schip als eindverantwoordelijke. Hij is momenteel als interim-trainer aangesteld tot het einde van dit seizoen, maar Verweij wacht dat Kroes zijn eigen trainer wil gaan aanstellen.




Tags

verweij kroes eindverantwoordelijke kick podcast telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Hopelijk krijgen we nu eindelijk een periode waarin louter verstandige beslissingen worden genomen. Ik kan mij niet meer herinneren hoe dat voelt, maar ik laat mij graag verrassen met de hernieuwde sensatie van vertrouwen in het plan van de club.
+4/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Verweij heeft een lijstje van 5 namen waarvan hij de namen niet weet 😂😂😂😂😂 (en ik weet dat dat er niet staat, maar komt op hetzelfde neer)
+5/-0

3 maanden geleden
Laten we hopen op een nieuw tijdperk vanaf 15 maart. Is nu janken en janken.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos