Transparent
Inloggen
Sluiten

Hato: "De manier waarop we aan de wedstrijd begonnen, dat kan niet"

25 februari 2024 19:33

Bij afwezigheid van Steven Bergwijn en Steven Berghuis was Jorrel Hato weer de aanvoerder vandaag. De jonge verdediger stond in een nieuwe formatie en was ook niet tevreden: "We begonnen heel slordig en heel rommelig. De manier waarop we begonnen, dat kan niet. AZ won alle duels en wij verloren alle duels. Vanaf de 30e minuut kregen we iets meer grip. De tweede helft was niet goed genoeg en ik denk dat we weinig creëerden. Zij waren heel efficiënt. Voor mijn geval lag het niet aan het tactische systeem, maar aan de manier waarop je aan de wedstrijd begint."

Ajax gaf mede door het andere systeem en de meer achteruit georiënteerde tactiek minder kansen weg dan in de andere wedstrijden in dit kalenderjaar en dat gaf ook Hato houvast om naar vooruit te kijken: "Deze wedstrijden hebben we het goed gedaan door niet te veel weg te geven. We moeten vooruit kijken hoe we dat in de komende wedstrijden gaan doen. We missen nu best wel wat aanvallers, dus voor deze wedstrijd was dit systeem een goede optie. Het is aan de trainer om de beslissing te nemen voor komende wedstrijden."
Discussieer mee op de forums


Tags

hato berghuis bergwijn creeerden georienteerde houvast jorrel rommelig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs godts gooide henderson kiki kruisje liverpool metz mikautadze mislintat mum porto sevic sosa steijn sutalo transferbeleid