Transparent
Inloggen
Sluiten

'Meerdere spelers twijfelachtig, Steven Bergwijn ontbreekt sowieso'

22 februari 2024 23:34

Het is nog onduidelijk welke spelers John van 't Schip tegen AZ tot zijn beschikking zal hebben. Na de wedstrijd tegen Bodø/Glimt gaf de trainer van Ajax aan dat meerdere spelers twijfelachtig zijn. Jordan Henderson en Tristan Gooijer misten het duel in Noorwegen vanwege blessures en gekeken zal worden of zij op tijd herstellen om in Alkmaar wel weer te kunnen spelen.

Ook de inzetbaarheid van Branco van den Boomen is nog onduidelijk. Afgesproken was dat de middenvelder maximaal 60 minuten zou spelen op het kunstgras van Bodø/Glimt, maar uiteindelijk speelde hij de volle 120 minuten. Afgewacht wordt of er geen reactie volgt nu hij veel langer heeft gespeeld dan aanvankelijk werd aangenomen.

Brian Brobbey viel in de eerste helft al geblesseerd uit vanwege klachten aan zijn knie. Volgens Van 't Schip heeft de spits daar al langere tijd last van en verschilt dat met de dag hoeveel last Brobbey daarvan heeft. Zelf hoopt de spits tegen AZ wel gewoon weer te kunnen spelen.

Voor aanvoerder Steven Bergwijn komt het duel sowieso te vroeg.




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn twijfelachtig brobbey glimt alkmaar boomen branco gooijer henderson jordan noorwegen tristan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos