Transparent
Inloggen
Sluiten

'Meerdere spelers twijfelachtig, Steven Bergwijn ontbreekt sowieso'

22 februari 2024 23:34

Het is nog onduidelijk welke spelers John van 't Schip tegen AZ tot zijn beschikking zal hebben. Na de wedstrijd tegen Bodø/Glimt gaf de trainer van Ajax aan dat meerdere spelers twijfelachtig zijn. Jordan Henderson en Tristan Gooijer misten het duel in Noorwegen vanwege blessures en gekeken zal worden of zij op tijd herstellen om in Alkmaar wel weer te kunnen spelen.

Ook de inzetbaarheid van Branco van den Boomen is nog onduidelijk. Afgesproken was dat de middenvelder maximaal 60 minuten zou spelen op het kunstgras van Bodø/Glimt, maar uiteindelijk speelde hij de volle 120 minuten. Afgewacht wordt of er geen reactie volgt nu hij veel langer heeft gespeeld dan aanvankelijk werd aangenomen.

Brian Brobbey viel in de eerste helft al geblesseerd uit vanwege klachten aan zijn knie. Volgens Van 't Schip heeft de spits daar al langere tijd last van en verschilt dat met de dag hoeveel last Brobbey daarvan heeft. Zelf hoopt de spits tegen AZ wel gewoon weer te kunnen spelen.

Voor aanvoerder Steven Bergwijn komt het duel sowieso te vroeg.
Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn twijfelachtig brobbey glimt alkmaar boomen branco gooijer henderson jordan noorwegen tristan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.253 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao godts hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk medic mikautadze praag ramaj rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal wijs