Transparent
Inloggen
Sluiten

Ramaj: "Ik probeer alles eruit te houden voor het team"

22 februari 2024 23:24

De grote man aan de kant van Ajax was Diant Ramaj. Nadat hij eerder Ajax hielp aan een overwinning tegen Go Ahead Eagles kon ook vandaag voor een groot deel op zijn conto worden geschreven. De doelman was zelf vooral blij dat Ajax mentaal erbij bleef en vechtlust toonde: "Het was een zwaar gevecht, maar ik ben blij dat we tot het einde zijn blijven vechten. Vandaag speelden we met een ander blok op het middenveld en gingen niet hoog druk zetten. We hadden wat geluk, zeker op het einde. Ik probeer alles eruit te houden voor het team en gelukkig hebben we gewonnen en zijn we door naar de volgende ronde."

De doelman had veel goede en mooie reddingen, maar was vooral blij met de laatste vrije trap: "We moesten winnen en de bal was moeilijk te zien. Het was in mijn hoek en het was een hard schot. Als team is het goed dat we hebben laten zien dat we kunnen vechten. Hopelijk brengt dit ons een stap verder en kunnen we vooruit kijken naar AZ."




Discussieer mee op de forums


Tags

ramaj conto diant eagles vechtlust

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos