Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Boomen: "Wij waren effectiever"

22 februari 2024 23:17

Van den Boomen beschreef de overwinning als een klein wondertje: "Natuurlijk zat het vandaag gewoon mee, dat kun je wel zeggen. Deze hadden we mentaal nodig en complimenten hoe het team is blijven strijden. Deze mentaliteit moeten we mee nemen en daarna moeten we beter gaan voetballen. Vandaag was het ook wennen aan de wind en het veld. Het kunstgras was heel snel en ik denk dat we minder grip op de wedstrijd kregen en zij de betere ploeg waren, maar wij waren effectiever."

Voor de middenvelder was het weer zijn eerste basisplaats na zijn blessure en daar was de middenvelder blij mee: "Ik ben blij dat ik weer aan het voetballen ben en dan ik vandaag zo veel minuten hebben kunnen maken is positief. Ik denk dat het zelfvertrouwen iets minder is en ik kom terug van een blessure. Ik probeer dan wat meer rust in de ploeg te krijgen. Maar vooral ben ik blij dat ik terug ben"




Tags

boomen effectiever wind wondertje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos