Transparent
Inloggen
Sluiten

Taylor: "Ik kom erin en dan probeer ik mijn best te doen"

22 februari 2024 23:10

Taylor schoot Ajax in de verlenging langs Bodø, ondanks dat hij eerst gepasseerd was. De middenvelder was vanzelfsprekend zelf ook blij met zijn goal, die hij zelf omschreef: "De bal kwam uit een corner die afsloeg. Ik nam de bal aan en ik wilde een voorzet geven, maar hij viel gelukkig binnen. Het maakt niet uit hoe ik hem binnen schiet, een doelpunt is een doelpunt."

De middenvelder zit in een moeilijke periode en werd de laatste 2 thuiswedstrijden zelfs uitgefloten door de eigen supporters. Taylor erkent zelf ook dat hij in een moeilijke fase zit: "Ik kwam erin en ik doe gewoon altijd mijn best. Vandaag weer en valt alles goed, maar je weet hoe het anders kan gaan. Maar ik wil eigenlijk niet te veel daarover kwijt. Ik sta er nu naast, dat was de keuze van de trainer, maar wanneer ik er in kom doe ik altijd mijn best voor het team. De trainer gaf er uitleg over dat hij met twee 6-en wilde spelen en dat moet ik accepteren. Daar zijn we professionals voor en het is niet dat ik dan opgeef. Ik kom erin en dan probeer ik mijn best te doen."
Tags

taylor afsloeg omschreef opgeef uitgefloten verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato henderson hlynsson janse jim jong kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal