Transparent
Inloggen
Sluiten

Mogelijke tegenstanders Ajax in Conference League

22 februari 2024 21:42
Foto: Pro Shots

Mogelijke tegenstanders Ajax in Conference League; image source: Pro Shots

Nu Ajax op miraculeuze wijze de achtste finale van de Conference League heeft behaald, kan er ook gekeken gaan worden naar de mogelijke tegenstanders. Ajax zal daarin gaan spelen tegen een van de acht groepswinnaars en daardoor gekoppeld kunnen worden aan Lille OSC, Maccabi Tel Aviv, Viktoria Plzen, Club Brugge, Aston Villa, Fiorentina, PAOK of Fenerbahce.

De loting vindt vrijdagmiddag plaats om 13:00 uur. Vast staat wel al dat Ajax begint met een thuiswedstrijd en deze zal worden gespeeld op donderdag 7 maart. De return wacht op donderdag 14 maart.
Tags

conference aviv brugge fenerbahce fiorentina lille maccabi osc paok plzen viktoria villa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Het maakt geen zak uit wie we loten. Alles is lastig. Maar met zoveel geluk kan je de finale halen.
+4/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Beter niet Aston Villa, Fenerbahce, Fiorentina, of Lille.
Brrugge op papier sterker, maar ook niet echt in goede doen dit seizoen.
Tegen Maccabi, PAOK en Plzen kun je met wat geluk en geen blessures misschien partij bieden.

Zo grappig dat Van der Vaart eerder deze week nog zei "Je zult het zien dat Ajax met alle geluk nog de volgende ronde haalt en dat moet je niet willen. Nou in ons huis als echte Ajacieden wilden we dat wel hoor! En dat uitgerekend Taylor (onbedoeld maar dat geeft niet) de winnende maakt, priceless! :)
+3/-0

 
2 maanden geleden
Brugge is ook geen haalbare kaart. Fysiek spel waar Ajax het altijd moeilijk mee heeft, ongeacht wie de tegenstander is. Voorin hebben ze redelijk wat kwaliteit rondlopen met Skov Olsen en Thiago. Enkel de verdediging is een zorgenkindje, maar Ajax is zodanig slecht dat die hoogstwaarschijnlijk toch niet op de proef zou gesteld worden.

Maccabi en Plzen zijn de enige waarvan ik denk dat het heel misschien nog haalbaar is, met geluk. Al de rest is onmogelijk. Je zal Aston Villa maar loten, we kunnen dan het telraam bovenhalen.
+3/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
PAOK is niet beter dan AEK, dus dat moet ook wel kunnen toch?
+2/-0

2 maanden geleden
Het was een geluk dat Taylor de bal volkomen verkeerd raakte, het was een verschrikkelijke wanvertoning van Ajax. Europees hebben wij niets te zoeken op dit moment.
+2/-0

2 maanden geleden
Als je zo wordt weggetikt door een club als Bodo, dan maakt het totaal niet uit wie je loot. de enige manier om door te komen is als je net zo veel geluk hebt als gisteren.
Dan maakt d tegenstander ook niet meer uit. Het spelbeeld zal echt niet veranderen.
+4/-0

2 maanden geleden
Ik zou graag Aston Villa of Fiorentina loten zodat deze subtoppers de pijnpunten bij Ajax nog eens extra benadrukken. Dan kan op basis daarvan door-geselecteerd worden en vast worden gesteld welke (soort) speler gehaald moeten gaan worden.
+3/-1

 
2 maanden geleden
Dat is het hele seizoen sowieso al
+3/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao godts hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk medic mikautadze praag ramaj rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal wijs