Transparent
Inloggen
Sluiten

Henderson: "Het is balen dat je het zo weg geeft"

18 februari 2024 17:16

Jordan Henderson gaf ook aan zeer teleurgesteld te zijn met het gelijkspel: "We hebben teleurgesteld en hadden moeten winnen. We vechten er hard voor, hebben donderdag een zware wedstrijd gehad en dan is het balen dat je ze zo makkelijk tegen krijgt. Ik denk dat we alles hebben gegeven, maar we konden het niet volhouden."

Bij zijn komst was er veel te doen over de fitheid van de Engelsman, maar zijn eerste vier wedstrijden heeft hij alle vier volledig uitgespeeld. Henderson over zijn fitheid: "Ik voel me goed. De laatste tien á vijftien minuten had ik wel last, het is even afwachten de komende dagen."

De oud-speler van Liverpool werd nog gevraagd in hoeverre Ajax kan verbeteren richting het Liverpool van een paar jaar geleden, wat het counter pressen bijna tot kunst had verheven. Henderson zag nog veel ruimte tot verbetering van Ajax, maar durfde zich niet aan een vergelijking tussen zijn huidige team en zijn eerdere team van een paar jaar geleden.
Discussieer mee op de forums


Tags

henderson fitheid liverpool counter durfde jordan kunst pressen volhouden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.253 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao godts gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk medic mikautadze praag ramaj rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal