Transparent
Inloggen
Sluiten

Brobbey: "Dan komt de frustratie naar boven"

18 februari 2024 16:58

Brobbey baalde zichtbaar voor de camera's van ESPN. De spits was belangrijk met een doelpunt en een assist. Bij zijn doelpunt gingen veel credits naar Jayden Banel en Brobbey gaf zelf aan ook blijer te zijn met zijn assist op Forbs: "Ik gaf de bal mooi mee aan Carlos. Ik zag niet hoe hij hem afmaakte, maar hij maakte hem af. Uiteindelijk spelen we hierna nog gelijk en ik denk dat het niet goed is. Ik denk dat de eerste goal wel echt van mij is. Ik weet niet of hij tegen mijn arm of heup aankwam. Ik denk tegen mijn heup. Het is gewoon mijn goal."

Vandaag pakte Brobbey weer een gele kaart wegens aanmerkingen op de leiding, waar Brobbey aflopen donderdag nog werd geprezen dat hij kalm bleef. Brobbey zei zelf: "Hij moet gewoon een vrije trap geven. Dan komt de frustratie naar boven en dan moet ik misschien niet doen. Hij trekt gewoon mijn schoen uit. Ik zie wel wat mijn broers hebben gestuurd, maar zij zijn er streng op dat ik niet moet reageren richting de scheidsrechter."




Tags

brobbey heup aanmerkingen baalde banel broers carlos credits espn forbs jayden kalm schoen streng

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos