Transparent
Inloggen
Sluiten

Brobbey: "ik moet gewoon mijn eigen ding blijven doen"

15 februari 2024 23:59

Brian Brobbey had vandaag wederom tegenstanders die het fysieke niet schuwden en de aanvaller een lastige wedstrijd probeerden te bezorgen. Dat is iets wat we de laatste tijd steeds meer zien. Volgens Brobbey moet hij vooral zijn eigen ding blijven doen: "Het is wel frustrerend maar ik moet gewoon mijn ding blijven doen en mijn koppie erbij houden. Vandaag heb ik hard gewerkt en ik had natuurlijk die ene kans die erin moest."

Brobbey stond op scherp en had bij een gele kaart de wedstrijd in Noorwegen moeten missen. Waar de jonge aanvaller regelmatig fel reageerde als verdedigers de grenzen op zoeken liet de speler zich vandaag niet gek maken: "Ik ben lekker rustig geworden. Mijn broer spreek ik er vaak over en hij vond ook dat ik rustiger moest worden. Ik ben sowieso een slimme jongen. Als ik tegen de scheids ga schreeuwen, krijg ik hem denk ik wel meer tegen."
Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey noorwegen scheids schuwden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao godts gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk medic mikautadze praag ramaj rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal