Transparent
Inloggen
Sluiten

Hato: "De korte hoek moet van mij zijn"

15 februari 2024 23:37

Jorrel Hato erkende dat Ajax vandaag moeite had met het druk zetten op de Noren: "Ze komen er voetballend heel goed onderuit en dat zie je heel goed bij de eerste goal. Daar hadden we moeite mee. Ons plan was om met Brian en Chuba hun twee centrale verdedigers onder druk te zetten en ze naar de zijkant te dwingen."

Bij de 0-1 stond Hato tussen het doel en doelpuntenmaker Grønbæk in. De middenvelder van Bodø/Glimt schoot de bal slim in de korte hoek, waar zowel Hato als Ramaj hem niet verwachtten. Hato was zich bewust en erkende dat de korte hoek voor hem moest zijn.

Na een lange serie gespeelde te hebben links centraal begon de jonge verdediger vandaag als linksback. Dat was ook voor hem even wennen: "Linksback is toch weer anders dan links centraal. Die omschakeling was wel weer even anders. Het is de keuze van de trainer en daar ga ik mee akkoord. Als ik daar moet staan, dan sta ik er. Zelf vind ik dat ik meer comfortabel speel centraal achterin, maar als ik linksback sta dan sta ik er."




Discussieer mee op de forums


Tags

hato erkende chuba doelpuntenmaker glimt jorrel nbaek omschakeling ramaj

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht