Transparent
Inloggen
Sluiten

Berghuis: "Zij speelden ons gewoon weg"

15 februari 2024 23:27

Berghuis was opgelucht na de comeback van Ajax in blessuretijd. De aanvoerder vatte de slot fase als volgt samen: "We krijgen een penalty en zij krijgen een rode kaart. Een blessuretijd van 7 minuten en het publiek gaat weer achter ons staan. Alles op de aanval en op het laatste moment maak je hem nog en ga je nog met een redelijk goede uitgangspositie naar Noorwegen. We moeten daar wel veel beter gaan spelen om deze ploeg te verslaan. We zullen goed moeten terugkijken waar ze ons weg spelen. Als elftal moeten we het veel beter doen en goed naar onszelf kijken hoe we hebben gespeeld."

Als aandachtspunt noemt Berghuis bijvoorbeeld het druk zetten op het middenveld. Volgens Berghuis ging het daar vooral mis vandaag: "Zij speelden ons gewoon weg en dan kom je in grote ruimtes. Zij zorgen er dan voor dat je uit positie staat als je weg in balbezit komt en dan kom je niet tot aanvallen. Bij de 0-2 probeert Tristan tussen twee man er doorheen te komen. We moeten het in het voetbal zoeken en dat was onvoldoende vandaag."
Tags

berghuis aandachtspunt noorwegen opgelucht slot tristan uitgangspositie vatte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal