Transparent
Inloggen
Sluiten

Reuser schiet Ipswich naar Premier League

29 mei 2000 21:26

Verslaggever: M

Martijn Reuser is maandag met zijn club Ipswich Town gepromoveerd naar de Premier League. Ipswich Town won de finale van de play-offs in de First Division met 4 - 2 van Barnsley. Reuser, die 10 minuten voor tijd inviel, maakte de laatste treffer voor Ipswich in de blessuretijd. De Amsterdammer die op huurbasis uitkomt voor de Engelse club ontpopte zich de laatste maanden tot de ideale invaller.

Ondanks dat hij niet verder kwam dan enkele wisselbeurten was hij op de belangrijke momenten wel steeds trefzeker voor Ipswich Town, waardoor hij inmiddels de lieveling van het Engelse publiek is geworden. Waarschijnlijk zullen ze hem ook het volgend seizoen kunnen toeschreeuwen. Nu de club na vijf jaar weer terugkeert naar de hoogste divisie in Engeland lijkt de kans groot dat Reuser bij de promovendus blijft.

Meer op




Tags

ipswich reuser town barnsley division engeland inviel lieveling promovendus toeschreeuwen trefzeker wisselbeurten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht