Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jorrel Hato gaat bij Ajax verlengen tot 2028'

15 februari 2024 10:51 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Jorrel Hato gaat bij Ajax verlengen tot 2028"; image source: Pro Shots

Onder meer het Algemeen Dagblad meldt dat Jorrel Hato op het punt staat om een nieuw contract bij Ajax te gaan tekenen. Alleen over enkele details moet nog een akkoord worden bereikt. Als dat in orde is zal hij na zijn achttiende verjaardag zijn handtekening gaan zetten op een flink opgewaardeerde verbintenis die tot de zomer van 2028 zal duren.

Meer op AD.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

hato jorrel opgewaardeerde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Wereld topper in spe.
Wil je daar de hoofdprijs voor vangen dan moet je 2 jaar voor het aflopen van het contract verlengen of verkopen.
Dus realistisch gedacht, die is op zijn 20st ook weg.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Eens, mooi bericht en verstandige keuze.
Totdat de Europese top met een grote zak geld komt en dat onverhoopt snel zijn.
+1/-0

3 maanden geleden
Als deze voorspelling van het AD zo nauwkeurig is als hun verwachte opstellingen dat doorgaans zijn dan wordt binnenkort zijn transfer bekendgemaakt :denk
+2/-1

3 maanden geleden
Dit zou zo'n belangrijk signaal zijn richting al die jonge boys die op deze leeftijd al vertrekken naar het buitenland en vervolgens niets meer worden dan verhuurobjecten. Zeker omdat Hato kwaliteiten heeft die maar heel weinig anderen hebben. Dit zou echt wel een heel mooi statement zijn. Een verstandige jongen met een torenhoog potentieel die zich realiseert dat het goed is om te blijven om dan over een seizoen of 2 echt een toptransfer te maken waar hij klaar voor is. Hato blij, Ajax blij, Ajacieden blij én een mooie transfersom. Zo moet het.

Weet uit mijn hoofd even niet wie Hato's zaakwaarnemer is, maar als dit rondkomt: kudo's naar deze meneer/mevrouw omdat hij niet meteen naar het grote geld wordt gebracht.
+2/-0

3 maanden geleden
Niet meer dan terecht. Hato is gewoon een groei briljant en kan zich als een van de weinig staande houden tussen al zijn slechte collega's op het veld. Is met zijn 17 jaar de enige die achterin niveau heeft en de leiding pakt. Wat natuurlijk nooit zou moeten bij de een 17 jarige, chapeau dat hij zich staande weet te houden en geen domme dingen doet. Af en toe een foutje hoort bij zijn leeftijd.
Het feit dat een Hato minder fouten maakt dan de "ervaren" Rensch, Sutalo, Sosa, zegt heel erg veel.
+2/-0

3 maanden geleden
Maak talentvolle jongens die in de basis staan belangrijk, je kunt beter Hato en Brobbey lang vastleggen tegen goede contracten en deze ook op tijd verlengen. Investeer in je toekomst, in jongens die steeds beter worden en Ajax vanuit de jeugd al van binnen en buiten kennen. Een veel betere investering dan externe halfbakken maar dure aankopen, goede zet dit Ajax!
+2/-0

3 maanden geleden
Helemaal niet zeker dat hij tekent! Zo’n licht is t echt niet! Als hij zo twijfelt laat dan gauw gaan! Hij maakt ook veel fouten!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos