Transparent
Inloggen
Sluiten

Henderson: "Voor mij is het duidelijk dat de bal over de lijn is"

11 februari 2024 17:21

Henderson speelde vandaag zijn tweede wedstrijd in het Ajax shirt en de eerste keer buiten de Johan Cruijff ArenA. De Ajacied was vandaag ook direct verbaasd dat er geen doellijn technologie aanwezig was: "Ik wist niet dat het in Nederland niet altijd gebruikt werd, maar als je de beelden ziet heb je die volgens mij ook niet nodig. Ik snap niet waarom er geen doelpunt werd toegekend. Ik vind het vreemd, want voor mij is het een duidelijke goal. Uiteindelijk is het een grote teleurstelling dat hij niet telt en je zo een punt misloopt."

Henderson was kritisch op hoe Ajax speelde en vond dat Ajax niet het gebruikelijke niveau haalde: "De eerste helft spelen we niet goed genoeg om de wedstrijd te kunnen winnen. Je komt op twee doelpunten achterstand en in de tweede helft begin je ook weer slordig. We komen weer goed terug in de wedstrijd en met een beetje geluk pak je een punt. Maar dat was ook het maximale wat we zouden verdienen hoe we vandaag hebben gespeeld. Als je kijkt waar ons team toe in staat is en hoe we de laatste weken spelen hebben we niet ons niveau gehaald. We moeten de komende weken beter presteren, want elk punt is belangrijk. We moeten hier nu van herstellen en dan weer vooruit kijken naar de volgende wedstrijd."
Tags

henderson arena doellijn misloopt nederland technologie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom axel banel berghuis bergwijn blumenkraft boomen brobbey elsimao ewige forbs gaaei gooijer hato henderson hlynsson jong jordan kaplan kiki mannsverk ramaj rensch rijkhoff rodytur sosa sutalo tahirovic taylor utrecht