Transparent
Inloggen
Sluiten

Van 't Schip: "het was gewoon niet voldoende vandaag"

11 februari 2024 17:09

Ajax verloor vandaag voor het eerst met John van 't Schip als trainer. In de eerste helft kregen de Amsterdammers weinig grip op Heerenveen erkende ook van 't Schip: "Ze kwamen natuurlijk al vrij snel voor. Wij gaven te veel weg en Heerenveen deed het goed. We kwamen er niet goed voetballend doorheen. Brian konden we moeilijk bereiken en Kristian stond wel veel vrij in het midden, maar we kwamen niet toe aan wat we wilden. Dan komt Heerenveen ook nog op 2-0 en direct na rust op 3-0, dan weet je dat het lastig wordt. We komen wel weer in de wedstrijd, maar het was gewoon niet voldoende vandaag."

Met Akpom voor Forbs als wissel in de rust leek Ajax met een plan de kleedkamer uit te komen om op jacht te gaan naar de 2-1, maar in plaats daarvan werd het als snel 3-0. Van 't Schip hierover: "Als je de tweede helft zo begint, maak je het jezelf heel moeilijk. We komen nog terug naar 3-2 en misschien wel 3-3. Daar wil ik verder niet te lang over praten. Het is lastig te zien en ze hebben geen horloges hier. Je hebt niets aan die discussie."

Van 't Schip blikte hierna vooruit naar de wedstrijd tegen Bodø/Glimt komende donderdag: "Als team moeten we veel scherper aan de wedstrijd beginnen. Vandaag waren we er gewoon niet bij en dat kan niet. Bodø/Glimt is een mooie gelegenheid om je te laten zien."




Tags

heerenveen glimt akpom erkende forbs horloges kristian scherper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht