Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Taylor: 'Ik ken mijn eigen vorm zelf het best'

10 februari 2024 12:47 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Kenneth Taylor: "Ik ken mijn eigen vorm zelf het best"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Kenneth Taylor aan niet veel te kunnen met de kritiek die er bij de buitenwacht is over zijn niveau. "Er is zoveel over mij gezegd en geschreven dat ik inmiddels geleerd heb me niet te veel van de media en het publiek aan te trekken", aldus Taylor. "Iedereen mag zijn mening hebben, natuurlijk, maar ik ken mijn eigen vorm zelf het best."

De middenvelder is het dan ook niet eens met de kritiek die er over hem is. "Ik heb juist het gevoel dat ik er weer beter in kom. Dat ik gemakkelijker voetbal en defensief meer bijdraag", zo geeft hij aan. "In de periode dat het zo slecht ging, keek ik niet naar wat om mij heen was vertrokken en wat ik miste. Ik ben vooral gaan kijken naar wat ik zelf moest verbeteren om mijzelf en het team weer beter te laten draaien."

Taylor vond dat hij meer in de duels moest komen. "Ik merkte in onze slechte periode dat ik daarin moest groeien. Voor mijzelf en voor de club. Ik ben ermee aan de slag gegaan, met hulp van de afdeling Science en een voormalige jeugdtrainer van Ajax. Het helpt", zegt hij daarover.
Discussieer mee op de forums


Tags

taylor afdeling bijdraag buitenwacht gemakkelijker science

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Ja, dat hij defensief meer bijdraagt hebben we bij dat doelpunt van De Jong kunnen aanschouwen. Misschien dat hij dat bedoelt, met de handjes wapperen is al meer dan wat hij vroeger deed.
+6/-2

4 weken geleden
Dit wil voor mij alleen maar zeggen dat meneer Taylor het niet gaat redden bij Ajax. Dat hij zich niets aantrekt van kritiek dat kan nog maar als de zelfkennis ook nog eens ontbreekt dan zit er weinig toekomst in.
Taylor laat al ruim een half jaar een vorm zien die absoluut niet van het nivo is dat Ajax nastreeft. Hij vind dat hij gemakkelijk voetbalt en verdedigend meer bijdraagt. Ik vind dat hij veel te gemakkelijk voetbalt en verdedigend werd het middenveld tot de komst van Henderson wekelijks overlopen.
Ik denk dan ook dat er met Henderson en Hlynsson al twee plekken vergeven zijn op het middenveld en dat je plekkie op de tocht staat Kenneth. Dar hoef jij je natuurlijk niets van aan te trekken maar misschien dat het lampie gaat branden als je straks op de bank zit.
+13/-2

4 weken geleden
Zo is het Kenneth. Laat je niet gek maken. Ik zie ook dat je aan het groeien bent. Zoals bij iedere jeugdspeler 2 stapjes vooruit en dan weer eentje terug. Ik denk met de aanwezigheid van Jordan dat jij en Hylsson de creativiteit terug gaan brengen bij ons aller Ajax. Ik heb er echt wel vertrouwen in, zoals jij de bal aanneemt en behandeld, fantastisch. Alleen nog sterker en slimmer in de duels komen zodat de tegenstander je niet omblaast.
+6/-8

 
4 weken geleden
Mag hopen dat dit sarcastisch bedoeld is?
+7/-0

4 weken geleden
Je kent zelf jouw vorm het beste, Kenneth? Dat miljoenen mensen naar jou op televisie kijken, zegt niks natuurlijk. Je bakt er niks van! Toon eens zelfinzicht of wees wat meer open voor kritiek; je hebt het nodig...
+8/-4

Ik kijk nu alweer uit naar dat vingertje naar zijn mond als hij toevallig een keer scoort. Hoe durven wij gewone stervelingen commentaar te hebben op de Grote Kenneth Taylor.
+11/-0

4 weken geleden
Dit krijg je er van als je creatieve spelers geen kans geeft en waterdragers als Taylor belangrijk maakt.
+6/-1

4 weken geleden
Voetballers en zelfkennis is meestal geen goede combinatie.
+5/-0

4 weken geleden
Hij draagt werkelijk niets bij aan het spel, ik kan niet wachten tot ie voorgoed gepasseerd wordt. Om eerlijk te zijn denk ik dat hij zelfs bij middenmoters moeite zou hebben een basisplaats te bemachtigen.
+5/-0

4 weken geleden
Zoals onze middenvelder, die op het niveau van een wisselspeler bij Heerenveen speelt, zelf al zegt: 'In de periode dat het zo slecht ging, keek ik niet naar wat er om mij heen was vertrokken en wat ik miste.' Dat zag het publiek, dat behoorlijk wat geld moet neerleggen om ons aller Ajax te bekijken, wel Kenneth. Wellicht gewoon eens luisteren....
+5/-0

4 weken geleden
In een Ajax van normaal niveau had een Taylor natuurlijk al op de bank gezeten of al verkocht.
+5/-0

4 weken geleden
Dit zegt genoeg voor mij. Taylor is gewoon niet goed genoeg voor Ajax en dat gaat hij ook nooit worden. Taylor is een laffe speler dus liever achteruit speelt dan vooruit. Brengt de eigen verdediging in problemen omdat hij ook nooit mee verdedigt. Hij heeft nu lang genoeg de kans gehad dus nu maar lekker op de bank en verkopen (als er tenminste een club voor hem komt)
+5/-0

3 weken geleden
Welke vorm??? Totaal overbodige speler elke week speel je weer zonder middenveld met hem.tijd voor tribune of nog verder maar ja er is nergens intresse voor hem omdat hij zo goed is.
+2/-0

 
3 weken geleden
Zijn vorm op de Playstation.

Alleen maar w w w w w
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Prima Kenneth het heeft inderdaad geen zin om kritiek aan te nemen van supporters die je eerst omhoog schrijven en je nu al een tijdje afschrijven. Jij moest destijds volgens deze supporters, Gravenberch wel even vervangen want die was laks en werkte niet hard genoeg. Nu moet Fitz Jim jou vervangen en die krijgt straks over een tijdje exact hetzelfde te horen. Ik ben niet atijd even blij met de prestaties van Kenneth hoor, maar hij heeft wel degelijk kwaliteiten. balbehandeling, tweebenig, passing en schot. Het zit er wel in. Waar ik me meer zorgen om maak is dat het omschakelen idd ondermaats is en het verdedigend gewoon een "beetje" soft is. Het omschakelen is vooral gemakzucht en gewoon geen idee hebben welke consequenties dit kan hebben. Eigenlijk precies twee elementen die allang aandacht hadden moeten krijgen in zijn opleiding. Zijn nog steeds elementen die door ervaring verbeteren en hopelijk door o.a. de komst van Henderson snel verbeteren.

Maak je niet druk Kenneth, lekker laten praten
+2/-2


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom axel banel berghuis bergwijn blumenkraft boomen brobbey elsimao ewige forbs gaaei gooijer hato henderson hlynsson jong jordan kaplan kiki mannsverk ramaj rensch rijkhoff rodytur sosa sutalo tahirovic taylor utrecht