Transparent
Inloggen
Sluiten

'Steven Bergwijn voorlopig uit de roulatie'

9 februari 2024 10:53 - ESPN.nl
Foto: Pro Shots

"Steven Bergwijn voorlopig uit de roulatie"; image source: Pro Shots

Volgens ESPN kan Ajax meerdere weken niet beschikken over Steven Bergwijn. De aanvoerder heeft op de training van woensdag een hamstringblessure opgelopen en uit de scan die dondermiddag plaats vond, bleek dat hij voorlopg niet inzetbaar zal zijn. Bergwijn zal in ieder geval beide duels tegen Bodø/Glimt moeten missen, net zoals de competitiewedstrijden tegen sc Heerenveen, NEC en AZ.

Meer op ESPN.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn espn glimt heerenveen scan voorlopg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Heel vervelend voor hem. Ik ben er voor het team niet rouwig om. Henderson aanvoerder maken en Forbs is paar potjes laten staan. Afwisselen met Martha Godst en Axel Dongen.
Bergwijn heeft werkelijk niks maar ook echt niks laten zien. Schip passeert hem niet omdat Steijn hem tot aanvoerder heeft gebombardeerd.
+2/-2

 
3 weken geleden
7 goals en 4 assists is inderdaad karig. Desalniettemin zie ik het Forbs/Martha/AxelDongen nog niet zo snel doen. Er zijn ongetwijfeld betere spelers dan Bergwijn maar ik twijfel of wij ze momenteel hebben.
+6/-0

 
3 weken geleden
Mee eens.
Bergwijn presteert weliswaar ondermaats zeker gezien zijn transfersom en waarschijnlijke salaris maar hebben we betere voorhanden op het ogenblik?
Ik denk het niet dus dat is een tegenvaller voor de komende tijd.
+2/-0

 
2 weken geleden
Waarvan vier penalties en al zijn doelpunten tegen kleine clubs. En WOW vier assists bij de traditioneel meest aanvallende club van de Eredivisie.

En dat voor de recordaankoop, grootverdiener, aanvoerder met jaren ervaring in de Premier League.
+2/-0

 
3 weken geleden
Je moet eens naar zijn data kijken. Die zijn gewoon goed. Eredivisiespelers met de meeste gecreëerde kansen.
+3/-0

 
3 weken geleden
Ja hele goede data hoor, echt top.
+1/-4

 
2 weken geleden
Eredivsiespeler die op de eerste plaats staat qua gecreëerde kansen. Wat is daar mis mee?
+2/-0

 
2 weken geleden
Het is scorebord journalistiek. Net als kijken naar zijn goals en assists. Veel goals waren strafschoppen. Er gaan artikelen rond over 13 gecreëerde kansen in 2024 door Bergwijn, meer dan ieder andere speler in de Eredivisie. Kijken we ook nog naar de wedstrijden of zijn de statistieken het enige waarnaar gekeken wordt? Als Bergwijn zoveel kansen doet creëren, hoe komt het dan dat hij maar 4 assists heeft? Kijk eens naar de hoeveelheid asissts van Berghuis of Brobbey; goh, dan valt Bergwijn ineens weer tegen.
+4/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Spoeling wordt erg dun nu. Godts is immers ook nog niet terug en Axel van Dongen kun je ook niet op rekenen.

Dit houdt in dat we Kalokoh als eerste vervanger achter de hand hebben.
+2/-0

3 weken geleden
Het is jammer dat Godts ook nog altijd geblesseerd is. Ik wil hem weleens op linksbuiten zien spelen in plaats van af en toe invallen op rechtsbuiten. Nu is het aan Forbs om zijn kans te pakken. Hij begon het seizoen best goed, maar de laatste tijd niet meer zo opgevallen. Ik geloof nog altijd in zijn potentie. Meer speeltijd kan alles doen veranderen. Van Axel Dongen was geblesseerd in de herfst, leek terug te zijn rondom de winterstop, maar dan hoorde ik begin januari vlak voor de aftrap van een Eredivisie wedstrijd dat hij (weer?) geblesseerd is. Geen idee waar, hoe en wat met Van Axel Dongen. Hij heeft natuurlijk veel talent, maar ook heel veel pech. Verder hebben we nog Kalokah en Banel als twee JA linksbuitens; ook al spelen ze overal in de voorhoede, geloof ik dat ze in eerste instantie linksbuitens zijn. Echter,
onwaarschijnlijk klaar voor Ajax 1. Natuurlijk kan Martha ook linksbuiten spelen, maar is eigenlijk meer een rechtsbuiten en eventueel een linksback (kennelijk geworden).

Beterschap voor Bergwijn. Ik denk dat hij en Godts onze twee beste linksbuitens zijn, ook al ben ik over het algemeen zeer ontevreden over Bergwijn; helaas allebei geblesseerd nu, maar ik heb nog altijd veel vertrouwen in Forbs en ik hoop dat Van Axel Dongen ooit meer geluk gaat krijgen (met zijn lichaam), want talent heeft hij zeker.

Forbs, Brobbey en Berghuis met daarachter Hlynsson zou op zich goed moeten kunnen gaan werken, met een snelle linksbuiten en een spelmaker op rechts, dus laten we daarop hopen!
+3/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
We kunnen allemaal Bergwijn niet goed genoeg vinden, maar op dit moment hebben we niemand die beter is.
+4/-0

3 weken geleden
Eerlijk is eerlijk ik was ook nooit een voorstander van Bergwijn maar als hij een goal maakt of een voorzet geeft dan dat is een gegeven. Zijn deelneming in de goals spreekt voor zich zelf , behajve dat ik vind dat elke Ajaxspeler onze support verdient.
+3/-0

3 weken geleden
Hopelijk snel weer beter , en dat ie dan nog ff lekker kan knallen. En dan voor een dik salaris en transfersom naar de volgende club
+2/-0

3 weken geleden
Taylor linksbuiten en Van de Boomen op zijn plek?
+1/-1

 
2 weken geleden (gewijzigd)
En Tahirovic op linksback??? Geen idee of je serieus bent, aangezien V/d Boomen geblesseerd is enzovoorts.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.294 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom banel berghuis bergwijn bodo boomen brobbey conference eredivisie forbs gaaei glimt gooijer groetjes hato henderson hlynsson jim kaplan martha nautilus quido ramaj rensch schouten sosa sutalo tahirovic taylor wow