Transparent
Inloggen
Sluiten

Henderson: "Je kunt mij altijd verwachten dat ik alles geef"

3 februari 2024 23:09

Voor Jordan Henderson was het vandaag de eerste keer dat hij in de ArenA speelde in een Ajax shirt. Hij genoot van de atmosfeer in het stadion: "Het was een mooie wedstrijd. Twee sterke teams die willen winnen. Daarnaast was het voor mij en mijn familie speciaal om voor de eerste keer voor deze club te mogen spelen. PSV is een sterk team en we hebben goede kansen gekregen om te winnen, maar we kregen ze niet in de goal. Over mezelf was het even geleden dat ik met een team heb getraind en dat heb ik hier nu anderhalve week gedaan. Fysiek voel ik me goed en ik heb de 90 minuten vol kunnen maken."

De verwachtingen van Henderson zijn hoog gezien zijn carrière, maar wat mogen we volgens de Engelsman zelf van hem verwachten? Henderson zei hierover: "Je kunt van mij altijd verwachten dat ik alles geef. Je moet geen doelpunten van mij verwachten wekelijks. Ik wil mezelf zijn en het team helpen waar ik kan. Er zijn hier veel jonge spelers met potentieel en ik wil ze helpen op hun best te presteren, zodat zij hun maximale niveau kunnen halen.
Afhankelijk van wat de trainer of een wedstrijd van mij vraagt kan ik zowel als een 6 of een 8 spelen. Ik denk dat er vandaag wel wat dingen beter hadden gekund, maar ik ben blij en vereerd om het team vandaag te kunnen helpen."
Discussieer mee op de forums


Tags

henderson arena atmosfeer jordan potentieel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom axel banel berghuis bergwijn blumenkraft boomen brobbey dongen ewige forbs gaaei gooijer hato henderson hlynsson jong jordan kaplan kiki mannsverk ramaj rensch rijkhoff rodytur sosa sutalo tahirovic taylor utrecht