Transparent
Inloggen
Sluiten

Van 't Schip: "Henderson heeft laten zien dat hij fit is en belangrijk voor het elftal"

3 februari 2024 22:54

Een gelijkspel was vanavond de uitkomst van de wedstrijd tegen PSV, een uitslag waar John van 't Schip mee kon leven: "Wij hadden de betere kansen, maar PSV had ook kansen. Het is een goede ploeg waar je tegen speelt, maar ik denk dat vandaag goed mee konden en we stappen hebben gemaakt. Je kan de wedstrijd vandaag ook winnen, maar PSV blijft een goed team. Ik denk dat het een goede prestatie is. De eerste fase was PSV wat vaster uit de bal. Daarna werden wij gevaarlijk en scoren wij de 1-0."

De trainer stelde Jordan Henderson vandaag vanaf het begin op, nadat hij vorige week tegen Heracles nog niet bij de selectie zat. Over het debuut van het Engelsman zei de trainer: "Hij is gewend om dit soort wedstrijden te spelen op het allerhoogste niveau. Dit was vandaag een wedstrijd op het hoogste niveau in Nederland. Daarin heeft hij laten zien dat hij fit is en belangrijk voor het elftal. Daarnaast is hij bezig om te jongens te coach en te helpen, zowel voor als tijdens de wedstrijd en ook in de rust. Daarnaast zie je ook dat hij op het veld de rust erin probeert te houden. Daar is hij gewoon heel belangrijk in."




Discussieer mee op de forums


Tags

henderson allerhoogste heracles jordan nederland vaster

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper