Transparent
Inloggen
Sluiten

Brobbey: "Ik moest hem erin schieten, maar Taylor ook"

3 februari 2024 22:45

Brian Brobbey was voor de twaalfde opeenvolgende wedstrijd betrokken bij een doelpunt en passeerde hiermee het clubrecord van Ruud Geels. Een mooi record, volgens Brobbey zelf . De wedstrijd tegen PSV noemde de spits een lastig potje: "Ik vond dat beide teams het goed deden. Wij hadden kansen en zij hadden kansen. Bij de 1-0 kreeg ik een hele mooi van Berghuis en helaas tik ik hem net iets te ver voor me uit. Daar baalde ik wel een beetje van. Maar daarna zag ik Berghuis vrij lopen en speelde ik de bal tussendoor. Hij maakt hem mooi af."

In de tweede helft was Brobbey betrokken bij twee grote kansen. Een schotkans van de spits zelf en een actie, waarbij hij aflegde op Taylor. Over de twee kansen op de 2-1 zei de spits: "Bij de bal die ik eerst doorkopte had ik de bal te veel onder me, ik moest hem eigenlijk beter meenemen. Balen! Ik moest hem erin schieten, maar Taylor moest hem ook erin schieten. Wat doe je allemaal, zei ik net nog tegen hem."
Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey taylor berghuis aflegde baalde clubrecord doorkopte geels passeerde potje schotkans twaalfde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.289 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom axel banel berghuis bergwijn blumenkraft boomen brobbey dongen ewige forbs gaaei gooijer hato henderson hlynsson jong jordan kaplan kiki mannsverk ramaj rensch rijkhoff rodytur sosa sutalo tahirovic taylor utrecht