Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax opnieuw dubbel in de prijzen bij maandelijkse verkiezing van Eredivisie CV

2 februari 2024 18:07 - Eredivisie CV
Foto: Pro Shots

Ajax opnieuw dubbel in de prijzen bij maandelijkse verkiezing van Eredivisie CV; image source: Pro Shots

Ajax is bij de verkiezingen voor Speler van de Maand en Talent van de Maand in de Eredivisie opnieuw dubbel in de prijzen gevallen. Net zoals in december werd Brian Brobbey ook in januari uitgeroepen tot beste speler van de competitie, terwijl nu Kristian Hlynsson werd uitgeroepen tot het grootste talent.

Logischerwijs staan beide Ajacieden ook in het Elftal van de Maand. Ajax is daarin de hofleverancier, aangezien ook Benjamin Tahirovic en Steven Berghuis een plek gekregen hebben.

De verschillende verkiezingen worden gebaseerd op basis van de statistieken van Opta en de stemmen die de voetbalfans na iedere wedstrijd uitbrengen voor de KPN Man of the Match.




Discussieer mee op de forums


Tags

eredivisie maandelijkse verkiezingen benjamin berghuis brobbey hlynsson hofleverancier kpn kristian match opta tahirovic voetbalfans

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht