Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax probeerde ook Nicolás Tagliafico te halen'

2 februari 2024 11:36 - Het Parool
Foto: Pro Shots

"Ajax probeerde ook Nicolás Tagliafico te halen"; image source: Pro Shots

Volgens Het Parool heeft Ajax afgelopen maand geprobeerd om Nicolás Tagliafico terug te halen naar de club. Olympique Lyon was echter niet bereid om de Argentijn te laten vertrekken voor het bod wat Ajax wilde uitbrengen. Ajax was niet in staat om een groot bedrag uit te kunnen geven voor een speler zonder dat er zelf een speler zou worden verkocht.

Meer op Het Parool




Tags

tagliafico lyon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Ik weet niet precies welk niveau Tagliafico nog heeft, maar als hij hetzelfde zou kunnen brengen als toen hij Ajax verliet, zou hij een absolute aanwinst zijn. Het feit dat hij ervaring heeft en Ajax kent, zijn enorme pluspunten. Jammer dat het er niet van is gekomen, maar wellicht is het van de zomer nog een mogelijkheid. Daarnaast zet je anderen als Sosa en Avila wel direct buitenspel en dat is natuurlijk dan ook kapitaalvernietiging.
+4/-0

3 maanden geleden
Borne Sosa is Kroatisch international als linksback. Wordt tijd dat deze mooiboy eens wat laat zien aanstaande zaterdag.

Tot nu toe is het niet meer dan wat slappe dweil gedoe en af en toe een balletje aardig voorslingeren.
+6/-1

3 maanden geleden
Ik had Nico graag zien komen.
+5/-0

3 maanden geleden
Blijf erbij dat we met Nico een kans hadden gehad om van PSV te winnen én de derde plaats te behalen. Nu zie ik deze Ajax-selectie nog steeds niet winnen van de bovenste vier. Het blijven uitersten hoe het Ajax-management zich gedraagt: of men spoelt honderden miljoenen door de goot, of men beknibbelt op enkele miljoenen. Het lek lijkt nog steeds niet boven.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos