Transparent
Inloggen
Sluiten

'RvC Ajax houdt komst van Julian Rijkhoff voorlopig tegen'

31 januari 2024 10:27 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"RvC Ajax houdt komst van Julian Rijkhoff voorlopig tegen"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat de Raad van Commissarissen van Ajax de komst van Julian Rijkhoff voorlopig tegenhoudt. De club heeft inmiddels een akkoord bereikt met de spits over een contract tot de zomer van 2027, maar er volgt pas groen licht als er een speler is vertrokken in de komende dagen. Deze afspraak is ook gemaakt met financieel directeur Susan Lenderink.

Vooralsnog is er geen akkoord bereikt over de transfers van Jorge Sanchez, Francisco Conceiçao en Anass Salah-Eddine, maar Ajax heeft goede hoop dat er alsnog iets goed gaat vallen. Anders moet de clubleiding hopen dat de RvC alsnog toestemming geeft voor het aantrekken van Rijkhoff.

Meerdere clubs hopen ondertussen de deal alsnog te kunnen kopen. De spits heeft zelf aangegeven het liefst terug naar Ajax te willen.

Meer op Telegraaf.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

rijkhoff julian rvc conceicao francisco groen jorge lenderink salah sanchez susan tegenhoudt telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden (gewijzigd)
Dit is geen aankoop van een vage Duitser maar gedragen door de hele technische staf..
Of Brobbey nog te houden is na de zomer is twijfelachtig.
Deze jongen heeft bewezen talentvol te zijn en zal zich gemakkelijk aanpassen wegens zijn Ajax opleiding.
Ik begrijp dat er op de centjes gelet moet worden maar dit is toch een kwestie van de kosten voor de baten uit laten gaan?
+4/-0

6 maanden geleden
Wow, wat een armoede. Waar was de RvC tijdens de zomer? En de zomer daarvoor?
+6/-0

6 maanden geleden
Waar hebben we het in godsnaam over, een jeugdspeler voor 1,5 miljoen. Je kan het ook overdrijven. Risico is toch bijna nihil.
+5/-0

6 maanden geleden
Danny Blind drukt dit heus wel door. Mike wordt gepusht door de zaakwaarnemer van Julian die wat begint te stressen.
Mike haalt al zijn info altijd bij zaakwaarnemers.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Inderdaad.
Een vage Duitser voor wiens reputatie ze al gewaarschuwd waren zijn gang laten gaan door ruim 110 miljoen directe kosten, en ik weet niet hoeveel indirecte kosten door het mislopen van CL komend seizoen, weg te laten pleuren maar 1,5 miljoen tegenhouden dat door de gehele staf gedragen wordt?
Waar zijn ze mee bezig?
+3/-0

 
6 maanden geleden
Maar dit is toch onzin volgens jou? Een paar dagen terug zei je tenminste nog dat Ajax meer dan genoeg geld heeft om te kopen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
@DonnyFromTheLittleRiver; er zit nog wel wat verschil tussen het geld hebben en het mogen uitgeven natuurlijk. Lijkt me duidelijk dat de RvC na de vorige transferperiode nu opeens onnodig kritisch worden op transfers.
Dit lijkt me een aankoop met visie; bekend jong talent waar we in JA even geen alternatieven hebben lopen waar je huidige spits wellicht over een jaar al zal vertrekken. Daarnaast lijkt het me heel sterk dat je het bedrag dat je voor hem betaald niet meer terug zal krijgen.
+1/-0

6 maanden geleden
Telegraaf tsja wat moet je daar nou mee
+1/-0

6 maanden geleden
Ik dacht dat Sanchez al lang rond was...
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson