Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax bezig met komst van Griek Dimitris Giannoulis'

30 januari 2024 18:34 - Sport24
Foto: Pro Shots

"Ajax bezig met komst van Griek Dimitris Giannoulis"; image source: Pro Shots

Volgens het Griekse Sport24 werkt Ajax aan de komst van Dimitris Giannoulis. John van 't Schip heeft aangedrongen op de komst van de Griekse linksback en inmiddels zijn er gesprekken gelegd met Norwich City, de huidige club van de verdediger. De 28-jarige Giannoulis heeft een aflopend contract en zal na dit seizoen sowieso gaan vertrekken bij de club, maar Ajax zou hopen om hem deze week al over te kunnen nemen.

Aanvankelijk was een transfer van Giannoulis onbespreekbaar, maar inmiddels is Norwich City bereid om hem voor 5 miljoen euro direct te laten vertrekken. Zelf zou de verdediger een transfer naar Ajax zeer zien zitten.

Meer op Sport24




Tags

giannoulis dimitris griek norwich

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Ik vertrouw op Schip, kent hem vast uit zijn tijd als bondscoach bij Griekenland. Is al snel beter dan Sosa en Martha is geen back.
+2/-1

 
3 maanden geleden
Helemaal eens. Alle vertrouwen in onze trainer voor het aankoopbeleid. Daar is hij immers voor. En zo snel mogelijk de gehele scoutingafdeling ontslaan. Dat zijn verspilde miljoenen. Dan krijg je allemaal gedetailleerde rapporten met kritische blikken waardoor het proces stroperig verloopt. Veel beter om gewoon een trainer te hebben die nog iemand kent van zijn vorige team of die een zaakwaarnemer heeft met connecties om snel en goedkoop spelers binnen te halen.
+2/-1

3 maanden geleden
De linksback positie moet echt ingevuld worden maar ik vrees hierbij voor een EtH'tje.
Hij speelt op het 2e niveau van Engeland is 28 jaar en heeft (pas) 26 interlands op zijn naam voor "voetbal natie" Griekenland.
Nogmaals er moet een linksback komen maar of dit de oplossing is?
Fingers crossed, hij heeft zijn statistieken niet mee.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Ik vraag me ook af of hij beter is dan Sosa. Ik ken hem niet. Sosa krijgt geen kans bij ons. Iedere keer die Martha in de Eredivisie, maar tegen een topploeg ineens wel Sosa???
+4/-1

3 maanden geleden
Haha, stel je voor. Dit is een combinatie van een TenHagje en een Mislintantje. Min plus min is plus? Twijfel ik aan...

Vroeger werd ik er gek van dat er gescout werd met 'het bord op schoot' en er alleen spelers uit de Eredivisie werden aangetrokken. Nu vraag ik me echt af waarom we niet gewoon een fatsoenlijke linksback kunnen halen uit onze eigen competitie.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Smal van Twente. Contract loopt over 6 maanden af.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Laten we de volgende Wijndal ophalen uit de eigen competitie.
+1/-0

3 maanden geleden
Ik zou proberen hem via een vrije transfer aan te trekken, Sosa in de basis gooien, om zo die 5 miljoen euro te besparen en Sosa tenminste nog een échte kans te geven, wat hij nog nooit bij ons heeft gehad. Opmerkelijk. Als je nu al 5 miljoen euro aan transfersom wilt overmaken voor een 28-jarige linksback, dan moet Sosa eigenlijk eerst verkocht worden voor een goed bod.
+3/-1

3 maanden geleden
Ik zou liever Tagliafico terug zien komen.
Maar misschien is dat ook wel een beetje nostalgisch gedacht.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht