Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen datum voor uitspraak in zaak Uche

14 november 2003 20:24

Verslaggever: RvN

Zoals eerder al aangekondigd wilde de FIFA vandaag geen duidelijkheid geven over de datum waarop de uitspraak bekend wordt in de 'zaak-Uche'. Een woordvoerder van de FIFA liet weten dat dat mogelijk halverwege volgende week kan zijn, maar ook later. Eerder liet de woordvoerder al weten dat dit afhankelijk van is van de vertaling van de uitspraak in de diverse betrokken talen, de communicatie naar de betrokkenen en de hoeveelheid andere zaken die op tafel liggen bij de commissie. Vandaag liet hij weten dat in ieder geval eerst alle betrokken partijen geinformeerd worden, alvorens de media een antwoord krijgt over de uitspraak.

De FIFA werd om een uitspraak gedaan omtrent het contract van de Nigeriaan Kalu uche bij Wisla Krakau. De Nigeriaan denkt vanwege een clausule onder het contract uit te kunnen komen, dat zijn Poolse club hem voor een laag bedrag had moeten verkopen. Wisla weigerde dat echter en wil hem aan zijn contract houden. Nadat de Nigeriaanse rechtsbuiten weigerde voor Wisla in actie te komen, zette de Poolse club hem voor ee half jaar op non-actief. Wel wil de club in de winterstop met Ajax om de tafel gaan zitten om te onderhandelen over een afkoopsom. Ronald Koeman wil de talentvolle rechtsbuiten er erg graag bij hebben.

Meer op




Tags

uche fifa wisla nigeriaan hoeveelheid kalu koeman krakau nigeriaanse talen vertaling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper