Transparent
Inloggen
Sluiten

Van 't Schip: "Brian is een mooie gozer en was vandaag weer belangrijk voor het team"

28 januari 2024 00:02

John van 't Schop was blij met de overwinning, maar ziet wel verbeterpunten met oog op volgende week: "Gelukkig scoren we meer dan we tegen krijgen. Maar als je volgende week tegen PSV zo speelt, ga je het niet redden. Wel ben ik tevreden dat we de tweede helft beter uit de kleedkamer kwamen. De eerste helft was het te langzaam en leden we te veel balverlies op het middenveld. In de tweede helft hadden we een goede fase waarin we de goals maken."

Ajax was ook vandaag weer verdedigende kwetsbaar, waardoor trainer van 't Schip nog niet gerust was bij 2-3: "Zoals we de laatste weken spelen, geven we het soms snel weg en moet je de marge van twee goals wel hebben. We moeten langer de bal in bezit houden doen. Je geeft hem nu vaak te snel weg. Dat moet uit het spel. Brian laat het de laatste weken gelukkig weer zien. Het is een mooie gozer en hij is belangrijk voor het team. Hij zorgt voor een goede sfeer en maakt belangrijke goals. Hij ontwikkelt zich geweldig en maakt het vandaag weer twee keer fantastisch af.




Tags

balverlies kwetsbaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht