Transparent
Inloggen
Sluiten

Berghuis: "Vooraf had ik met Rulli besproken dat mijn volgende goal of assist nummer 200 zou zijn"

27 januari 2024 23:45

Steven Berghuis was vandaag de aanvoerder. Na de wedstrijd tegen RKC vorige week wilde de buitenspeler in de tweede helft van het seizoen doelpunten scoren en meer creëren. Volgens Berghuis was dit vandaag goed gelukt: "Het was gelukt vandaag ja. Het was vandaag ook weer een lastige wedstrijd, maar knap dat we na achterstond het zo omdraaien. In de eerste helft verloren we vaak ook de bal onnodig, ook omdat we een jonge ploeg hadden vandaag. Ik zag dat ik vandaag 8 kansen had gecreëerd, daar sta ik voor. Ik had ze niet geteld, maar ik zag ze net staan. Als je de bal in goede posities krijgt en de medespelers maken de goede acties, moet ik de juiste keuzes maken."

Na zijn goal liep Berghuis richting reservedoelman Geronimo Rulli. Vooraf had de buitenspeler dit met de doelman besproken, aldus Berghuis: "Vooraf had ik het met hem erover gehad dat als ik een doelpunt of een assist zou hebben ik totaal de 200 in de Eredivisie zou aantikken. Ik heb een goede band met hem en hij had het wat lastiger. Ik probeer hem te supporten, want hij blijft een belangrijke speler voor ons."




Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis rulli aantikken eredivisie geronimo geteld reservedoelman rkc supporten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht