Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jorge Sánchez lijkt op weg naar Cruz Azul'

26 januari 2024 11:41 - AM
Foto: Pro Shots

"Jorge Sánchez lijkt op weg naar Cruz Azul"; image source: Pro Shots

Het Mexicaanse AM meldt dat Jorge Sánchez op het punt staat om te vertrekken naar Cruz Azul. De rechtsback wordt momenteel door Ajax verhuurd aan FC Porto, maar de Mexicanen hebben inmiddels een akkoord bereikt over een definitieve transfer. Sánchez is zelf ook al persoonlijk akkoord, alleen met Porto wordt nog gesproken over het ontbinden van de huurconstructie.

De rechtsback moet het in Portugal echter vooral doen met invalbeurten. Sinds hij naar Porto vertrok speelde hij 14 duels, waarvan 5 in de basis.

Meer op AM




Discussieer mee op de forums


Tags

sanchez azul cruz jorge porto huurconstructie mexicanen portugal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Zal hooguit een bedrag van 3M mee gemoeid zijn terwijl we 5 betaald hebben. Maar beter de pijn nu kort houden want terugkomen is voor hem ook geen optie.
+4/-0

 
4 maanden geleden
Al krijgt Ajax 1 miljoen, wegdoen. De salariskosten ben je dan in ieder geval kwijt. Ajax heeft afgelopen jaar niet alleen de verkeerde spelers gekocht, maar ook nog eens te veel betaald. We moeten accepteren dat we veel moeten afschrijven op de transferperiode in de afgelopen zomer. Alleen Ramaj is meer waard geworden (en vd Boomen, want die was gratis).
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht