Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wilde Francisco Conceição terughalen'

26 januari 2024 11:30 - Record
Foto: Pro Shots

"Ajax wilde Francisco Conceição terughalen"; image source: Pro Shots

Volgens het Portugese Record heeft Ajax geprobeerd om Francisco Conceição terug te halen naar Amsterdam. De vleugelaanvaller speelt momenteel op huurbasis voor FC Porto en kent een sterk seizoen. Porto wil echter niet meewerken en in het huurcontract zijn geen clausules opgenomen om het te kunnen ontbinden.

Als het aan Porto ligt, blijft Conceição bovendien ook na dit seizoen bij de club en keert hij niet meer terug naar Ajax. De huurtransfer wordt automatisch omgezet in een definitieve transfer indien de aanvaller in 25 wedstrijden minimaal 45 minuten heeft gespeeld.

Meer op Record
Discussieer mee op de forums


Tags

conceicao francisco porto huurtransfer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Bizar dat Ajax akkoord is gegaan met deze deal destijds.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Weggepest/-gejaagd door de trainer van toen. Chico! Ik wilde hem zo graag behouden!!
+2/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Nooit een echte kans gehad bij Ajax omdat Ajax in alle wijsheid besloot om de superdure Bergwijn te halen voor de positie van meervoudig mvp Tadic die daardoor naar rechts moest.
Ik ben nog steeds nieuwsgierig wie die deal bedacht en er doorgedrukt heeft. Wie het ook was, van voetbal had hij de ballen verstand niet.
Tadic is nu dus de mvp van Turkije, Conceicao doet het goed bij Porto en Bergwijn is huilen met de pet op bij Ajax.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Mislintat was de TD.
Maar spelers op die leeftijd laat je rijpen met invalbeurten dus het zal ook een beetje aan zijn eigen ongeduld hebben gelegen, bij Porto speelt hij ook niet alles
Daarentegen vind ik het een fout van onze Duitse vriend, die ook de constructie bedacht heeft of mee akkoord gegaan zal zijn omdat Conceição niet uit zijn database kwam en Forbs ervoor in de plaats gehaald heeft.
Dat zegt genoeg over Mislintat, Forbs is bruikbaar wanneer je op de counter speelt maar Conceição juist in de kleine ruimte dus het Ajax spel.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Tadic + Brobbey + Chico
I.p.v. Bergwijn + Mikautadze als aankopen
...
Oh ... if only.
+3/-0

3 maanden geleden
Lijkt mij handig dat Ajax eens clausules gaat toevoegen om iemand halverwege terug te kunnen halen.
+1/-0

3 maanden geleden
En nu zijn we deze man kwijt, let maar op, verplichte koop wordt straks gehanteerd…
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Vind wel dat hij wat kansen heeft gehad, maar kwam er gewoon niet uit(8 x basis, 10 x wissel). Zijn spel was wel leuk om naar te kijken... maar kwam veel in de bal, had weinig diepte en laag rendement en daardoor eigenlijk nutteloos. Ajax heeft de afgelopen jaren teveel zelfde spelers gehad zonder diepte. Wel erg wendbaar, lichtvoetig en kan lekker tikken en als ik die beelden terug kijk is het af en toe bijna Messiaans. Wellicht heeft Ajax hem verkeerd gebruikt op de flanken. Zie er wel een 10 in.
+2/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs godts gooide henderson kiki kruisje liverpool metz mikautadze mislintat mum porto sevic sosa steijn sutalo transferbeleid