Transparent
Inloggen
Sluiten

'Gabriel Misehouy traint niet langer met A-selectie'

25 januari 2024 17:30 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Gabriel Misehouy traint niet langer met A-selectie"; image source: Pro Shots

Ajax heeft besloten dat Gabriel Misehouy niet langer nog meetraint met de A-selectie. Dat meldt Voetbal International. Het geduld van de clubleiding is op nadat al maanden werd geprobeerd om zijn aflopende contract te verlengen. De middenvelder geeft aan dat hij perspectief mist, terwijl vanuit de club wordt aangegeven dat er steeds nieuwe eisen kwamen. Binnen Ajax is men van mening dat Misehouy te hoog van de toren blaast en meer moet laten zien om een plek in het eerste elftal te verdienen.

De club kon geen garantie geven op speeltijd. Wel werd steeds de deadline opgeschoven omdat het nog altijd vertrouwen heeft in de middenvelder. In eerste instantie hoopte Ajax in december op het jawoord van de jeugdinternational, waarna de deadline vervolgens werd verschoven naar deze week. Misehouy heeft echter nog altijd niet gereageerd op het contractvoorstel. Het aanbod van Ajax staat nog steeds, maar hij traint nu niet meer mee met het eerste elftal.

Ajax heeft inmiddels ook al gesprekken gevoerd met Isaac Babadi. De middenvelder van PSV heeft eveneens een aflopend contract, maar wil een fors bedrag aan tekengeld ontvangen om bij Ajax te tekenen. Volgens VI is het de vraag of de clubleiding dat bedrag op tafel wil leggen.

Meer op VI.nl
Tags

misehouy gabriel deadline babadi blaast contractvoorstel garantie isaac jawoord opgeschoven tekengeld toren verschoven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden (gewijzigd)
Hij wilde meetrainen met 1ste, dat heeft hij gekregen en dan weer niet tekenen en met nieuwe eisen komen. Denk dat Ajax nu wel genoeg heeft gedaan. Wat mij betreft een goede keuze om hem niet meer mee te laten trainen. Niet aan het lijntje laten houden.
+8/-0

 
5 maanden geleden
Precies dat. Ik maakte mij hier ook hard om hem mee te laten trainen en dat deed Ajax ook. Vervolgens wisselt hij van zaakwaarnemer, komen er aanvullende eisen die diezelfde zaakwaarnemer hem ongetwijfeld ingefluisterd heeft en reageert hij helemaal niet op het aanbod van Ajax.
Drie keer stuiteren en wegwezen, wat denken die snotpegels wel niet. Laat ze maar lekker in het rijtje van negen van de tien terechtkomen die voor het geld veel te vroeg weg gingen en vervolgens helemaal geen carrière meer hadden. Doorschakelen dus.
+6/-0

5 maanden geleden
Volledig juist besluit.
Van alles willen en eisen maar nog niets bewezen.

Jongen neem een voorbeeld aan Hato en Hlynsson.
+4/-0

5 maanden geleden
Goed gehandeld van Ajax.
+5/-0

5 maanden geleden
Jammer want ik vind het wel echt een talent. Maar het houdt een keer op. Waarschijnlijk is hij verblind door zijn zaakwaarnemer met allemaal mooie verhalen maar de kans is groot dat hij zijn carriere aan het verkloten is.
+2/-0

5 maanden geleden
Het is klaar als een klontje wat betreft beide, een zaakwaarnemer is er bij gebaat als ze overstappen en er door de nieuwe club tekengeld betaald wordt dmv provisie.
Wie biedt?
+2/-0

5 maanden geleden
Beetje jammer, maar het is niet anders...
+2/-0

5 maanden geleden
Weer zo'n super talent die over een paar jaar in een niks zeggende competitie speelt. Ajuu misehouy
+1/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Natuurlijk jammer dat het zo moet maar het leek onvermijdelijk. Het lijkt erop dat hij graag wat meetraint, en liefst zelfs opgesteld wordt, om zodoende nog interessanter worden om zijn transfervrije status straks vet te kunnen verzilveren.

Ajax geeft aan met hem verder te willen, anders kom je niet met een 3.5 jarig contract. Op moment dat Misehouy goed presteert, zo leert de historie, wordt dat contract ook nog eens snel opgewaardeerd. Zie Hato.

Er is dus geen enkele reden voor hem om te vertrekken maar hij kan niets vooraf eisen. Ajax is geen speeltuin vereniging waar je gegarandeerd in het 1e komt. Dat is totale onzin natuurlijk.

Hij heeft zich laten zien als een groot talent maar tegelijkertijd heeft hij zelden een langere periode goed gepresteerd. Deels kwam dat door vele blessures. Het is goed dat Ajax zich niet onder onrechtmatige druk laat zetten. Iedereen wil dat hij bij het 1e komt maar dan moet hij het wel verdienen.
+3/-0

5 maanden geleden
Begreep al dat hij langer vreemd gedrag vertoonde.
Bij dit soort jongens zit er vaak ook mentaal iets niet goed.
Hoe groot het talent ook is maar als je ze niet allemaal op een rijtje hebt kun je beter afscheid nemen.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.226 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom baard basten berghuis bergwijn blind brobbey elsimao enerzijds eriksen farioli forbs henderson jong kiki kluivert koeman koopmeiners martinez rijkhoff sevic shogun simons skimovic suarez sutalo tadic timber volwaardige wijnaldum