Transparent
Inloggen
Sluiten

'Gabriel Misehouy negeert deadline van Ajax'

24 januari 2024 19:51 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Gabriel Misehouy negeert deadline van Ajax"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Gabriel Misehouy lijkt te gaan vertrekken bij Ajax. De middenvelder heeft een deadline die door de club was gesteld om zijn contract te verlengen laten lopen. Misehouy heeft een aflopende verbintenis, maar zou tot de zomer van 2027 kunnen bijtekenen. Hij heeft echter niks van zich laten horen en is bovendien van zaakwaarnemer gewisseld.

Voor Ajax komt hierdoor de weg vrij om serieus in gesprek te gaan met Isaac Babadi. Het toptalent van PSV heeft eveneens een aflopend contract en heeft al gesprekken gevoerd met Ajax. Hij zou voor de club echter geen optie zijn indien Misehouy zou bijtekenen.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

misehouy deadline gabriel bijtekenen babadi isaac telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Gabriel, Gabriel. Als je dit leest, denk eens aan Donny van de Beek, praat eens met Brobbey. Denk eraan dat alleen je zaakwaarnemer ontzettend baat heeft bij iedere transactie die plaats vind. Iedereen ziet dat er een mooie carrière voor je bij Ajax in het verschiet is.
+6/-0

5 maanden geleden
Prima het is niet anders, nu doorschakelen naar Babadi, lekker bouwen aan een nieuw Ajax.
Is net wat Sardientje zegt, leren ze nu nooit van anderen?
+2/-0

5 maanden geleden
Babaaaaaddiiiiiii in!
+1/-0

reactie verwijderd

5 maanden geleden
Helaas heb je weleens te maken met een vroegtijdig vertrek. Lijkt zo eeuwig zonde, maar Ajax plukt ze ook elders weg dus het hoort er een beetje bij. Babadi aantrekken, kijken of dat lukt, maar erg lastig te bepalen wie nou beter is /wordt, Babadi of Misehouy. Wel erg jammer omdat Misehouy Amsterdammer is.
+2/-0

5 maanden geleden
De jeugdige hoogmoed, komt voor de val...

Niet voor een kans willen vechten bij Ajax, laten zien dat je de beste bent zoals Hato en Hlynsson dit seizoen doen. Nee joh, lekker je talent ergens in het buitenland op de bank laten wegkwijnen.
+3/-0

 
5 maanden geleden
Idem met babadi bij psv lijkt Mel lood om oudijzer
+1/-0

5 maanden geleden
De volgende snotneus die vind dat ie heel goed is ..
+2/-1

 
5 maanden geleden
@Born Wild; als je het zo bekijkt moet je jezelf afvragen of we Babadi dan wel willen hebben. Situatie van beide spelers lijkt veel op elkaar toch?
+2/-0

 
5 maanden geleden
Babadi heb ik in PSV 1 zien spelen en maakte gelijk grote indruk op mij. Misehouy heb ik nog niet in Ajax 1 zien spelen en doet al moeilijk. Degene die een (nieuw) contract bij Ajax wilt tekenen is welkom wat mij betreft. Misehouy zegt nee? Babadi zegt ja? Zo ja, welkom Babadi! Toptalent! Babadi toekomstige #10 van Oranje, denk ik zo!
+1/-0

 
5 maanden geleden
Mee eens, maar ik reageerde op de stelling van Born Wild en dat kun je in principe ook van Babadi zeggen. Denk dat we ook iets meer vanuit hun kant moeten kijken en minder heftig moeten reageren.
Bedenk ook dat Gabriel de kans nog niet heeft gekregen terwijl hij het wel in JA liet zien. Waarom moet Berghuis op 10 als Hlynsson eruit gaat en komt Banel? Hij heeft ergens ook wel een punt natuurlijk.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey elsimao enerzijds engeland eriksen farioli forbs hag henderson jong jordan kiki kluivert martinez mislintat overmars rensch rijkhoff sevic skimovic suarez tadic tagliafico volwaardige zon