Transparent
Inloggen
Sluiten

'Isaac Babadi optie voor Ajax als Gabriel Misehouy vertrekt'

22 januari 2024 23:22 - Kick-off Podcast
Foto: Pro Shots

"Isaac Babadi optie voor Ajax als Gabriel Misehouy vertrekt"; image source: Pro Shots

In de Kick-off Podcast van De Telegraaf heeft clubwatcher Mike Verweij de geruchten bevestigd dat Ajax interesse heeft in de komst van Isaac Babadi. De talentvolle middenvelder van PSV heeft een aflopend contract, dus kan aankomende zomer transfervrij de overstap maken. Babadi zou echter alleen een optie worden indien Gabriel Misehouy besluit om te vertrekken. Een contractverlenging van de jeugdinternational blijft voor Ajax de prioriteit. "Ajax wil Babadi niet als Misehouy gewoon bijtekent", aldus Verweij.

Volgens het Eindhovens Dagblad hoopt PSV nog altijd op een contractverlenging van Babadi. Naast Ajax heeft ook Feyenoord belangstelling, maar zij lijken niet te kunnen voldoen aan de financiële eisen. Vanuit het buitenland hebben Anderlecht en Eintracht Frankfurt concrete interesse getoond.




Tags

babadi misehouy gabriel isaac verweij anderlecht eintracht feyenoord frankfurt kick podcast telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Lekker lang wachten en dan heb je ze allebei niet straks. Laat je toch niet zo gijzelen door een Misehouy en zaakwaarnemer, gewoon afscheid van nemen. Is ook niet de nieuwe Messi he.
+8/-0

4 maanden geleden (gewijzigd)
Een positief signaal naar Misehouy maar tevens een slecht signaal naar Babadi.
" Beste Babadi als je bij ons tekent dan krijg je net als Misehouy geen plek bij Ajax 1".
+1/-0

 
4 maanden geleden
Je kunt niemand een plek bij Ajax 1 garanderen. Je moet gewoon goed voetballen.
+1/-0

 
4 maanden geleden
En er moet geld gegenereerd worden uit de dure jeugdopleiding anders kan je de spelers uit jong net zo goed contributie laten betalen.
Met een invalbeurt houd je ze blijkbaar tevreden en laat je ze niet uit hun contract lopen.
+2/-0

4 maanden geleden
Of het komt uit de koker van zaakwaarnemer Babadi
+1/-0

4 maanden geleden
Waarom zouden Babadi en Misehouy niet samen bij Ajax kunnen spelen? Doet op een lagere schaal denken aan de kortzichtige gedachtengang van balanstrainers zoals Van Marwijk en Koeman die niet durfden om Van der Vaart en Sneijder samen op te stellen.
+3/-0

4 maanden geleden
Gewoon proberen Babadi binnen te halen. Misehouy wacht eigenlijk al te lang. Straks ben je te laat voor Babadi. Als Misehouy vervolgens alsnog bijtekent, is dat extra mooi. Wat is mooier dan één talent? Oh ja, twee!
+4/-0

4 maanden geleden
Hoor uit betrouwbare bron dat Ajax niet op 'messiah' hoeft te rekenen.....
+1/-0

 

Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht