Transparent
Inloggen
Sluiten

'Girona op de tribune voor Gabriel Misehouy'

22 januari 2024 19:16 - Tim van Duijn
Foto: Pro Shots

"Girona op de tribune voor Gabriel Misehouy"; image source: Pro Shots

De interesse voor Gabriel Misehouy is verder toegenomen. De middenvelder van Ajax werd in de afgelopen maanden al gelinkt aan verschillende clubs in Engeland en volgens clubwatcher Tim van Duijn van Voetbal International is ook Girona geïnteresseerd. Een delegatie van de Spaanse club zit maandagavond voor Misehouy op de tribune tijdens de competitiewedstrijd van Jong Ajax tegen FC Groningen.

Het contract van Misehouy loopt na dit seizoen af zodat hij transfervrij de overstap kan maken. Ajax heeft de middenvelder een nieuw contract aangeboden. Ondanks dat de deadline daarvan al ruimschoots is verstreken, hoopt de club nog altijd op een akkoord over een nieuwe verbintenis.




Tags

misehouy gabriel girona deadline delegatie duijn engeland groningen jong tim verstreken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Laat die jongen lekker meetrainen met Ajax 1 en de laatste 10 minuten invallen bij een (zeldzame) veilige marge, probleem opgelost.
In die verschrikkelijke wedstrijd van de reserves tegen Hannover 96 was hij het enige lichtpuntje.
+5/-0

4 maanden geleden
Persoonlijk word ik doodmoe van niet willen bijtekenen. Lekker de opleiding volgen, en dan groot geld pakken. Serieus ondankbaar. (En ja ik hoop dat het anders in elkaar zit)
+3/-1

4 maanden geleden
Gabriel wordt onze topper.
+2/-2

 
4 maanden geleden
Krijgt geen kans net zoals Sonny Hansen liever kopen
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht