Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Werkvergunning Jordan Henderson deze week al in orde'

23 januari 2024 12:19 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Werkvergunning Jordan Henderson deze week al in orde"; image source: Pro Shots

Jordan Henderson lijkt een debuut bij Ajax voorlopig nog uit te moeten stellen. Volgens The Daily Mail neemt de aanvraag voor zijn werkvergunning nog enige tijd in beslag en lijkt het uitgesloten dat hij komend weekend al inzetbaar zal zijn. Omdat het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie is gestapt heeft Henderson eerst een werkvergunning nodig voor hij mag spelen en trainen bij Ajax en dat proces neemt ongeveer twee weken in beslag.

Waarschijnlijk zal de middenvelder tegen PSV zijn debuut kunnen maken. Dat duel wordt op zaterdag 3 februari gespeeld.

Update 23-01 12:19: Volgens De Telegraaf heeft Ajax goede hoop dat Jordan Henderson deze week al inzetbaar zal zijn. De verwachting is dat uiterlijk donderdag de werkvergunning in orde zal zijn, zodat hij komend weekend tegen Heracles al kan spelen. Of hij daadwerkelijk al in actie zal komen, zal tijdens de trainingen duidelijk worden. Dan zal worden bekeken of hij fysiek al klaar is.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

henderson werkvergunning jordan heracles koninkrijk telegraaf unie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden (gewijzigd)
Dan kan hém weinig kwalijk genomen worden als we van PSV verliezen, maar het was fijn geweest als hij al in Almelo zijn debuut zou hebben gemaakt.
+1/-1

4 maanden geleden
Moet je ook niet willen. Die gozer gelijk op kunstgras neerzetten.
Laat hem er tegen psv maar vol opklappen.
+2/-1

4 maanden geleden
Positief dus, klote plastic.
+1/-0

4 maanden geleden
Bureaucratie is overal aanwezig.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Ik heb zelf veel ervaring met deze instanties.
Vooral bij de IND is het maar net wie je treft.
Als de zaakbehartiger een Ajacied is dan is het zo geregeld en heeft hij/zij een hekel aan Ajax dan kunnen ze het nog weken ophouden.
Klinkt vreemd en het mag niet maar zo is het helaas wel.
Kijk naar het geval Alvarez.
Als er redenen waren geweest om die gezinshereniging zolang tegen te houden dan waren ze nu nog niet samen geweest want aan zijn gezinssituatie is niets veranderd.
Bij mij is er wel eens een rechter aan te pas gekomen wiens mond van verbazing openviel en dan nog proberen suggestieve redenen verzinnen tegen racisme aan om de boel te vertragen/tegen te houden enkel en alleen om een persoonlijk gelijk te halen.
+3/-1

4 maanden geleden
Je kunt het als uittekenen: we verliezen van PSV en Henderson wordt een week lang door alle media bestempelt als de miskoop van de eeuw. Ook niet echt een lekker begin.
+2/-0

 
4 maanden geleden
PSV is hopeloos van slag nu ze een keer niet gewonnen hebben😜😜😜
+2/-0

4 maanden geleden
Een 33-jarige Engelsman 90 minuten op kunstgras is vragen om problemen. Die Engelsen zijn dan niet gewend. Hoe lang laat je dan iemand spelen, helft, half uur of gewoon niet.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Mocht hij dit weekend in actie komen verwacht ik dat hij in de tweede helft zal invallen. (Los van de score op dat moment)
+2/-0

4 maanden geleden
Ik hoop dat de wedstrijd het toelaat. Natuurlijk wel een risico op kunstgras, maar een beetje wedstrijdritme opdoen is wel belangrijk met het oog op de wedstrijd erna tegen PSV
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht